Slash - Kytarová legenda zavalí Prahu

slashRocková hvězda s pověstným černým hárem a neodmyslitelným cylindrem na hlavě vystoupí již 11. února ve Velkém sále Lucerny. Bývalý člen legendárních Guns´n´Roses Slash přiveze do Prahy Mylese Kennedyho a The Conspirators a představí zdejším fanouškům své nejnovější album Apocalyptic Love.


Slash opět ukáže českému publiku, že je řazen mezi kytarové mágy oprávněně. Už 11. února zahraje v pražské Lucerně písničky z nejnovějšího alba Apocalyptic Love. Desku, jež vyšla loni v květnu, dali dohromady s Mylesem Kennedym a tříčlennou skupinou The Conspirators. Kromě stejnojmenného hitu „Apocalyptic Love" obsahuje také písně „One Last Thrill" nebo „You´re a Lie".

Na rozdíl od minulé desky, kde hostoval celý seznam známých jmen, se album sjednotilo a dostalo jasnější směr. Na předchozím počinu spolupracoval Slash například s Ozzy Osbournem, Rayem Charlesem nebo Davem Grohlem. Bývalý člen Guns´n´Roses se ale neomezil „pouze“ na legendy světové hudby. Spojil svá kytarová kouzla i se zpěvačkou Fergie nebo frontmanem Maroon 5 Adamem Levinem, se kterým natočil i klip k písničce „Gotten".

 

slash


O Slashovi je známo, že není žádný troškař, a tak do svého turné Apocalyptic Love zařadil mnoho zastávek po Evropě, ale vystoupí například také v Tokiu. Fanoušci, kteří nestihli jeho koncert v roce 2010 a nebudou moci dorazit ani v únoru do Lucerny, se mohou vypravit na některé z vystoupení v Německu nebo v Rakousku.

Vstupenky na koncert kytarového mága jsou stále k dostání v síti Ticketpro a pohybují se od 940 do 1390 Kč. Který rockový fanoušek by ale nezaplatil za možnost vidět smršť energie a charismatu opět na pódiu v plné síle a s výbornými muzikanty.



 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání