Václav Neckář vyrazí na malé Půlnoční turné

Václav NeckářOčekávané předvánoční koncerty legendy české popové hudby odstartují už v pondělí 17. prosince vystoupením v pardubické ČEZ Aréně. Na programu jsou rovněž další zastávky v Plzni a Praze. Václava Neckáře během večera doprovodí kapela Bacily, chlapecký sbor Pueri Gaudentes a jako speciální host Půlnočního turné s ním na jednom pódiu vystoupí také Marie Rottrová.


Malou koncertní šňůru v předvánočním období připravil pro své fanoušky zpěvák Václav Neckář. Byť jde jen o tři vystoupení, všechna se uskuteční ve velkých prostorách – pardubické ČEZ Aréně, plzeňské hale TJ Lokomotiva a pražské Tipsport Aréně.

Posluchači se mohou těšit na známé písně jako „Stín katedrál“, „Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě“, „Čaroděj Dobroděj“, ale i skladby z nejnovějšího Neckářova alba Dobrý časy. Na koncertě zazní také hit „Půlnoční“, zazní také tradiční české koledy.

Exkluzivním hostem, který během koncertu stane na pódiu po boku Václava Neckáře, bude Marie Rottrová. Zpěvačka v loňském roce absolvovala své poslední velké turné. K plánovaným vystoupením s Neckářem prozradila: „Společné zkoušky už máme za sebou a mohu s klidným svědomím říci, že kluci z Bacilů hrají bezvadně! Secvičili jsme moje tři skladby, Lásko, Řeka lásky a Kůň bílý a s Vaškem si dáme společně Purpuru, klasiku od Jiřího Suchého.“

Vstupenky na Půlnoční turné 2012 seženete v předprodejní síti Ticket Art, Ticketportal a Bontonland v cenovém rozmezí od 490 do 790 korun.

Termíny koncertů:

 

  • 17. 12. ČEZ Aréna Pardubice
  • 18. 12. TJ Lokomotiva Plzeň
  • 19. 12. Tipsport Aréna Praha



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání