Show labelu Ty Nikdy zavítá do Prahy

Ty nikdy recordsLabel Ty Nikdy není třeba na československé hiphopové scéně dlouze představovat. Jeho členové nás pravidelně zásobují množstvím singlů, klipů i celých desek, a proto je nasnadě podívat se na ně také naživo. Nejbližší možnost máte už v pátek 14. prosince v pražském klubu Rock Café. Kromě sólových skladeb rapperů se můžete těšit i na společné věci z desky „Label“. Rozhodně si nenechte tuhle partu ujít.


Hlava labelu Ty Nikdy Idea vydal nedávno svou první sólovou desku „Daleko blíž“ a písničky z ní bude možno v pátek slyšet naživo. Podobně jako pecky od Paulieho Garanda z alba „V hlavní roli“. Z té před pár dny vyšel na světlo světa také nové klip na píseň „Pavučina lží“. MC Gey a jeho „Imaginárium“ je už sice k poslechu přes rok, přesto na jeho parádní kousky pořád hodně fanoušků slyší. A samozřejmě nebude chybět u mikrofonu ani Rest, který po „Premiéře“ pracuje s DJ Fattem na druhém společném albu.

A právě již zmíněný dvorní producent labelu Fatte bude všem výše jmenovaným krýt záda. A chybět nemůže ani Kenny Rough. Do konce roku ještě show labelu Ty Nikdy můžete vidět 21. 12. v Lounech a 26. 12. v Brně, ale pokud jste z Prahy a okolí, vyrazte už  v pátek do Rock Café. Vstupné stojí v předprodejní síti Ticketstream 140 Kč plus poplatky, na místě pak zaplatíte 180 korun.

 



 



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání