Skutečně The Tap Tap připravují poslední koncert?

The Tap TapHudební skupina složená z tělesně postižených studentů a absolventů Jedličkova ústavu v Praze podniká záchranou misi s cílem odvrátit očekávaný konec světa. Dle mayského kalendáře by měl osudný den nastat 21. prosince 2012. O den dříve se uskuteční v pražské Incheba Areně, brněnské Flédě a ostravském plynojemu benefiční Koncert proti konci světa.


Během večera dojde k unikátnímu propojení tří českých měst díky přímému přenosu, který mohou diváci sledovat na ČT 1. Možná poslední vystoupení skupiny The Tap Tap proběhne ve velkém stylu. V průběhu akce se po boku handicapovaných umělců objeví 12 kapel a mnoho známých osobností.

Pražské publikum potěší Jiří Suchý, Marián Bango, Support Lesbiens, Chinaski nebo Illustratosphere s Danem Bártou. Show bude moderovat Láďa Angelovič. V Brně se mohou návštěvníci těšit na Mandrage, Pavla Šporcla, Tata Bojs, Eliščin Band, Pavla Bobka a Květu Fialovou. Zdejším průvodcem večera bude Jan Budař.

The Tap TapA kdo dorazí do multikulturního centra, které se nachází v bývalém plynojemu v Ostravě? Večerem bude provázet Michal Kavalčík dobře známý především jako Ruda z Ostravy. Akce se zúčastní Mňága a Žďorp, Charlie Straight, Xindl X, Buty a vzácný host – zpěvačka Věra Špinarová.

Všechny koncerty propojí také společně zazpívaná neoficiální hymna skupiny The Tap Tap proti blížící se hrozbě nazvaná „Konec světa – zrušeno“. Cílem akce je shromáždit finanční prostředky na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO při Jedličkově ústavu v Praze o objemu 25 milionů korun. Vstupenky na benefiční Koncert proti konci světa zakoupíte v předprodejní síti Bohemia Ticket. Cena jednoho lístku je 400 Kč, děti do 12 let (včetně) mají vstup zdarma!

Podpořit The Tap Tap a zároveň získat nevšední dárky můžete nákupem originálních bot, triček a tašek s designem konce světa od výtvarníka Jana Augusty. Přispět na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO je možné kdykoliv – zasláním dárcovských SMS ve tvaru DMS STUDEO na telefonní číslo 87 777. Cena DMS je 30 Kč, STUDEO obdrží 27 Kč. Kromě této jednorázové podpory je možné využít také novinku – roční dárcovské SMS, kdy vám bude pravidelně každý měsíc automaticky odečtena 1 dárcovská SMS ve výši 30 Kč po dobu 1 roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK STUDEO na číslo 87 777. Více informací najdete na www.darcovskasms.cz

Přijďte na benefiční Koncert proti konci světa pomoci dobré věci a společně s The Tap Tap a všemi jejich hosty odvrátit konec světa! Výstižně se vyjádřil kapelník souboru Šimon Ornest: „Sami jsou na vozíku a chtějí zachránit svět? Nepodceňujte The Tap Tap. Dokázali jsme už víc, než jsme si sami uměli představit!“

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání