Tip týdne: Chcete vyrazit za zábavou?

Jaké zajímavé akce jsou během následujícího listopadového týdne na programu? Rockový koncert, hip hop či indie? Fanoušky na svém turné pobaví Legendy se vrací, Tech N9ne, Muse a Xindl X. Rodiny s dětmi mohou vyrazit na lední show Popelka. Kdo by chtěl podpořit dobrou věc, může zavítat na benefiční večer na Žofín nebo do Hard Rock Cafe, kde bude představen projekt Splněné dětské přání.


Legendy se vracíSeznamte se s projektem Splněné dětské přání
V pondělí 19. 11. bude v pražském klubu Hard Rock Cafe od 20 hodin na programu koncert kapely Legendy se vrací a zpěvačky Markéty Konvičkové, kteří v současné době objíždí česká města v rámci Konec světa Tour 2012. Umělci na akci podpoří projekt pro handicapované a nemocné děti Splněné dětské přání. Jeho organizátoři o něm během večera prozradí více podrobností. Vstup je zdarma.

Tech N9neDo Prahy poprvé zavítá rapper Tech N9ne
Ikona nezávislé hip hopové scény, Američan, kterého všichni znají především pod uměleckým jménem Tech N9ne. Pokud chcete vidět jeho proslulou show, během níž běžně předvádí, kolik má energie na rozdávání, neváhejte a vydejte se v úterý 20. listopadu do Lucerna Music Baru. Aaron Dontez Yates předvede hudební lahůdky ze svých nejnovějších i starších alb.


The CribsBritští The Cribs ohlásili svůj první koncert v Česku
Ve středu 21. listopadu vystoupí v pražském klubu MeetFactory indie-rocková kapela The Cribs, která bude mít před českým publikem svou premiéru. Kritiky je tahle partička často označovaná za kultovní skupinu současné britské scény vůbec. Uskupení, jež vzniklo v roce 2001, slaví za jedenáct let své existence jeden úspěch za druhým. Pokud chcete vyrazit, poptejte se po vstupenkách v síti Ticketpro.

MuseMuse jsou na světovém turné
Rockové trio Muse se vrací zpět za českými fanoušky v rámci koncertní šňůry, během níž objíždí celý svět a představují své nejnovější album nazvané „The 2nd law“. Ve čtvrtek 22. listopadu zavítá kapela také do pražské O2 areny, kde vystoupí od 20 hodin. Vstupenky na koncert seženete v cenovém rozmezí od 1 090 do 1 590 korun v předprodejní síti Sazky.

Xindl XJaký je podzimní program Xindla X?

V pátek 23. 11. se známý český písničkář zastaví v Městském divadle ve Slaném, kde se od 19 hodin uskuteční jeho koncert. Xindl X během právě probíhajícího turné představuje své nejnovější album nazvané Láska. Milostné balady však na desce nenajdete. Písničky vypráví o 12 lidech, kteří touží být milovaní a myslí si, že aby je někdo měl rád, musí být bohatí a slavní.

PopelkaPopelka opět brázdí ledovou plochu
Čím potěšit své ratolesti? Vydejte se společně na kouzelný muzikál na ledě Popelka. Nejbližší představení je na programu v sobotu 24. listopadu v Praze od 14 a 18 hodin. Lístky jsou k dispozici v předprodejní síti Sazka v cenách od 590 do 890 korun. Nenechte si ujít pohádkové představení s perfektními pěveckými i krasobruslařskými výkony a nádhernými kostýmy a kulisami.

Koncert hvězd na ŽofíněKoncert hvězd na Žofíně
V neděli 25. 11. se ve Velkém sále na Žofíně uskuteční benefiční večer k nedožitým 70. narozeninám Jana Nekoly. Projekt podpoří řada známých osobností. Diváci uvidí například vystoupení Evy Urbanové, Petry Janů, Bohuše Matuše, Sisy Sklovské, Kateřiny Brožové a dalších umělců za doprovodu Velkého orchestru paláce Žofín v čele s dirigenty Kryštofem Markem a Daliborem Kaprasem.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto intepreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání