Brusinky míří na Prahu! Cranberries už se k nám těší!

CranberriesIrská hudební skupina The Cranberries hlásí návrat po 10 letech, a to dokonce v původní sestavě! Na konci měsíce listopadu se představí i u nás, v pražské Tipsport Areně, kde zazpívá nejen největší hity své kariéry. Už máte lístek na 19 hodinu? Jestli ne, tak vás navnadíme.


CranberriesJsou jednou z nejslavnějších irských kapel všech dob. Původně čtyřčlenná skupina začala ovládat světové hitparády už v 90. letech minulého století. Pamatujete na hity „Linger", „Dreams" nebo „Zombie"? Dnes tato skupina vydává po 10 letech nové studiové album s názvem Roses a právě při této příležitosti vyjíždí na nové světové turné, kdy se v jeho rámci objeví 30. listopadu 2012 i v Praze. Koncert se bude konat od 19 hodin v pražské Tipsport Areně.

The Cranberries  prodali za svou kariéru více jak 30 milionů desek, před několika lety si ale dali pauzu. Nabytí novou energií a nápady se začali dávat dohromady v roce 2010, kdy uspořádali vzpomínkové světové turné. Všechny koncerty tehdy byly zcela vyprodané a sklidily ohromný úspěch. Už během šňůry kapela skládala nové písně, a tak vzniklo album Roses, kde najdete 11 songů. Ty jsou v tradičním duchu skupiny s bezvadnou akustikou. Kapela totiž nemá moc konkurence, co se týká akustického rocku, proto se s plnou parádou vrací na pódia, kde je vítají staří i noví fanoušci.

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání