Selah Sue znovu vystoupí v Česku

Selah SuePražský klub Roxy bude 11. prosince hostit zpěvačku Selah Sue. Během koncertu zazní mimo jiné hit Raggamuffin, který na Youtube vidělo přes 10 milionů lidí, nebo singl This World. Kromě Česka si zpěvačku užijí slovenští a polští fanoušci. Charismatickou divu už mohlo české publikum vidět na festivalu Rock for People v létě.


Selah Sue má na kontě již několik jasných hitů, kterými si získala mnoho fanoušků po celém světě. Nyní vyjíždí na turné a mezi sedmnáctkou měst, jež navštíví, je i Praha. Večer 11. prosince bude patřit klub Roxy jejím písničkám. Koncert bude druhým vystoupením Selah Sue v České republice. Poprvé se představila na festivalu Rock for People letos v létě.

Selah SuePěvecká diva má na kontě hit s názvem „Please", na kterém spolupracovala s americkým rapperem CeeLo Greenem. Ke skladbě možná dopomohl i fakt, že nejde o tuctovou popovou zpěvačku. Svéhlavá Selah Sue totiž odmítla nabídku velké vydavatelské firmy s tím, že si chce dál tvořit vlastní repertoár.

„Selah Sue je neskutečně zajímavá umělkyně. Její přístup k hudbě je čistý. Tvoří, co jí baví, nebojí se plout mezi žánry, takže je stále na co se těšit, co objevovat,“ uvedl promotér agentury Fource Entertainment. Je pravda, že zpěvačka boří hranice mezi žánry reggae, soulem i rapem.

Mezi další úspěchy mladé umělkyně patří ocenění European Border Breakers. Pokud patříte mezi fanoušky její hudby a chtěli byste ji vidět naživo, můžete si koupit lístek za 495 korun v předprodejích Tickepro nebo na místě před koncertem.

 



 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akcí





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání