Britští The Cribs ohlásili svůj první koncert v Praze!

The CribsVe středu 21. listopadu vystoupí v pražském klubu MeetFactory britská indie-rocková kapela The Cribs, kteří se v České republice objeví vůbec poprvé. Kritiky je tato partička označovaná za kultovní kapelu současné Británie vůbec. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro.


Indie-rocková skupina The Cribs byla založena v roce 2001 v britském Wakefieldu třemi bratry: dvojčaty Garym (baskytara, zpěv) a Ryanem (kytara, zpěv) a jejich mladším bratrem Rossem (bicí), příjmením všichni Jarmanové. V době kdy kapela vyrazila na turné, přibrala ještě dalšího čtvrtého člena - druhého kytaristu Davida Jonese.

The Cribs už mají na kontě pět studiových alb a spoustu úspěšných singlů. Za celou dobu své existence projeli sympatičtí kluci Kanadu, USA, Nový Zéland, Austrálii a Evropu. Jejich poslední hit nazvaný „Anna“ vznikl ve spolupráci s umělcem Martinem Creedem oceněným prestižní Turner Prize. V klipu byly použity jeho kresby a grafická tvorba.

The Cribs„Je nám obrovskou ctí přivézt do Prahy indie-rockovou kapelu na tak vysoké úrovni. The Cribs už mají na bedrech poměrně slušnou historii, ale toto bude jejich vůbec první zkušenost s českými fanoušky. Všichni, které zajímá kvalitní hudba, by se neměli nechat připravit o tento super koncert s nádechem devadesátkového retra,“ sdělil nám jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

The Cribs vystoupí úplně poprvé v pražské MeetFactory ve středu, 21. listopadu! Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro.

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová; Dominika Janigová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání