Hudební novinka – Poisen Pen Projects

Poison Pen Projects Už jste toto jméno slyšeli? Pokud ne, seznamte se. Jména muzikantů, jakou jsou Michal Skořepa, Viktor Dyk, Juwana Jenkins, Žántí, El Míňo, Mia nebo Maarty, zajisté dobře znáte. Dvanáct umělců se spojilo, aby vytvořili jedinečnou kapelu sdružující zpěváky i zpěvačky z různých hudebních těles. Brzy veřejnosti představí i svůj nový společný projekt a můžeme prozradit, že se máte na co těšit.


Skupina Poison Pen Projects vznikla letos v červnu a ihned se pustila s vervou do práce. Umělci společnými silami připravovali autorské album, kterému dali název R-EVOLUTION. Posluchači na něm najdou dvanáct skladeb, jež má na svědomí skladatel a textař vystupující pod pseudonymem El Míňo.

Poison Pen Projects Záměrem bylo vytvořit CD, na němž by se objevili známí umělci i nové, dosud neobjevené tváře. R-EVOLUTION je navíc zajímavé tím, že není žánrově zaměřené, ale naopak nabízí různé hudební styly a bohaté pěvecké výkony. Na jednom nosiči se spolu skloubil rock, crossver, grunge, rap-core, pop, ale i další hudební styly. Poison Pen Projects tak chtěli ukázat, že muzika je o neomezeném bohatství, nikoli škatulkování do přihrádek.

Na albu se podíleli konkrétně tito umělci: Michal Skořepa, Viktor Dyk, Juwana Jenkins, Melis Soyaslan, Mia, Axie, Angel, Maarty, Matta, El Míňo, Žántí a Lucy. O hudební doprovod se v kapele stará kytarista Jakub Sedlák, bubeník Jan Čep, pianista Viktor Kracík, kytarista Petr Šťastný a Lukáš Čunta hrající na basu.

Poslechněte si první song Poisen Pen Projects s Michalem Skořepou nazvaný „War of roses".

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto kapely





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání