Rapper Tech N9ne navštíví Českou republiku ještě letos

Tech N9neHip hopoví fanoušci budou mít pořádný svátek – 20. listopadu do Prahy zavítá ikona nezávislé hip hopové scény, Američan, který si říká Tech N9ne. Koncert se uskuteční v Lucerna Music Baru a vzhledem k tomu, že bude v Česku vystupovat vůbec poprvé, lze předpokládat, že se po lístcích jen zapráší. Neotálejte tedy dlouho.


Aaron Dontez Yates je všem dobře známý především jako rapper Tech N9ne. Fanoušci obdivují jeho šílenství, nespoutanost a energii s jakou jim servíruje jednu hudební lahůdku za druhou. Jen v předchozím roce stačil vydat dvě alba „All 6´s And 7´s“ a „Welcome To Strangeland“, která sklidila velmi kladné ohlasy. Právě tyhle dva nejnovější kousky přijede představit do České republiky osobně. Koncert se uskuteční 20. listopadu v prostorách pražského Lucerna Music Baru.

Tech N9neAni v letošním roce Tech N9ne nezahálel. Za sebou má přes devadesát koncertů, které absolvoval po Spojených státech amerických a Kanadě za pouhých 105 dnů. Ti, kteří se na jeho show nedostali, měli radost z nového EP s titulem „Klusterfuk!“. Ani to mu však ke spokojenosti nestačí. Aaron se nechal slyšet, že pracuje na novém albu, které spatří světlo světa ještě tento rok. Spolupracoval s umělci, jako jsou Busta Rhymes, Snoop Dogg, Chino Moreno, Kendrick Lamar, Twista, T-Pain, Yelawolf nebo Lil Wayne. Je to člověk nebo stroj? Tato otázka jistě napadá mnohé, ověřit si to můžete sami na jeho show.

Vstupenky na koncert Tech N9ne seženete aktuálně za 400 Kč + poplatky v předprodejních sítích TicketPro, Ticket Portal a Ticket Stream, nebo na pokladně Lucerna Music Baru, kde jsou bez poplatku.



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání