L. A. pokřtili nový videoklip v Lucerna Music Baru

L. A.V úterý 25. 9. pokřtila plzeňská kapela L. A. svůj nový videoklip k písni Chráněná krajinná oblast. Pár desítek lidí, kteří dorazili na koncert, mělo v absolutní premiéře možnost vidět výsledek spolupráce s Martinem Živockým, výhercem Anifestu. Kromě L. A. zahrála také stále oblíbenější skupina Bek Ofis.


Dvě mladé nadějné kapely odehrály v úterý večer v Lucerna Music Baru jedny z prvních koncertů letošního podzimu. A nejen to. L. A. tu totiž mimo jiné pokřtili i svůj nový videoklip, na kterém se podílel výherce Anifestu a režisér snímku „Případ“, Martin Živocký.

L. A.Ale hezky popořádku. Předskokanem a hostem L. A. byla formace Bek Ofis, která si pomalu, ale jistě, získává přízeň lidí, tedy především dívek, po celé republice. I když včerejší osazenstvo, skládající se převážně ze skalních fanoušků a náhodných kolemjdoucích, z velké části kapelu slyšelo poprvé, posilnění pár skleničkami zlatého moku si popové rytmy dokázali náležitě vychutnat a naladit se na opravdu komorní koncert skupiny, která ten večer hrála prim.

 

Tou byla samozřejmě kapela L. A. Mladící z Plzně sice museli vystoupení odehrát kvůli zdravotním problémům bez basáka, to jim ovšem na energii neubralo a i pro těch pár lidí, co do Lucerna Music Baru přišlo, odehráli opravdu skvělý koncert.

Svěží pop-rocková hudba s prvky elektroniky, hodně živá show a oku lahodící sestava na pódiu vyvolala vlnu nadšení. Zazněly písně „Jsi“, „X, y“ a hlavně „Chráněná krajinná oblast“ – song, který byl na pořadu dne. Zhruba v polovině koncertu totiž přišlo to, kvůli čemu tohle celé bylo, totiž křest nového videoklipu právě k této písni.

L. A.A tak se na pódiu představili ti, co měli s videoklipem co dočinění, vlastně až na samotného Martina Živockého, který se nedostavil. Křtilo se tradičně šampaňským, čehož se zhostil mladý umělec Voxel a padla i historka o tom, jak kapela v plzeňské zkušebně našla na zdi vyryto L. A. a vznikl tak její nynější název.

Poté už jsme měli jedinečnou možnost vidět premiérově celý videoklip, jenž od středy od 19:30 běží na TV Óčko. Jak ho popisuje frontman kapely Pavel Houf, se brzy dozvíte v rozhovoru, který pro vás připravujeme.

Po křtu se pokračovalo v načaté lajně, kapela si „Chráněnou krajinnou oblast“ zahrála i živě, a zatímco pod pódiem se do rytmu lehce pohupovalo a jen sem tam někdo se opravdu odvázal, na pódiu se řádilo čím dál tím víc. A přesto, že návštěvnost byla malinká, rozhodně si všichni odnášeli perfektní zážitek.


Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání