Pink po třech letech zazpívá opět v Praze

PinkZnámá americká rebelka vydala nové CD s názvem THE TRUTH ABOUT LOVE a plánuje ho náležitě představit. Vyráží na turné, jež čítá 51 zastávek po Americe, Kanadě a Evropě. A Praha je jednou z nich. Fanoušci se mohou těšit na nové písničky i staré hity. V pražské O2 areně se rozezní hlas popové divy 10. května příštího roku.


Pouze týden je na pultech obchodů a na internetu k dostání nová deska „The Truth About Love“. Po celém světě už jí provází vlna kladných recenzí. Úspěch zaznamenal první singl „Blow me (One Last Kiss),“ který se vzápětí stal nejhranější skladnou britských rádií. Není divu, slavná drsňačka se na albu zabývá láskou se všemi jejími kladnými i zápornými aspekty.

PinkPink při přípravě nového počinu nenechala nic náhodě. Nespoléhala se jen na svou typickou barvu hlasu a výrazný zevnějšek, ale k práci přizvala zkušené odborníky. Jedním z nich je například Greg Kurstin. Tento producent má za sebou spolupráci s Lily Allen, Red Hot Chilli Peppers, Foster The Peole a dalšími. O pomoc s texty požádala Dana Wilsona, jenž psal pro Adele nebo Dixie Chicks.

Evropskou část turné „The Truth About Love“ odstartuje zpěvačka a skladatelka 14. dubna v Manchesteru. Několik týdnů poté přijede i do České republiky, kde vystoupí v O2 areně ve Vysočanech. Úplný začátek turné Pink vyhradila domácímu americkému a kanadskému publiku.

PinkPopová kráska toho od roku 2000, kdy vyšlo její debutové album, stihla opravdu hodně. Několikrát změnila image, posbírala nespočet cen - od Grammy až po ocenění hudební stanice MTV, natočila hity jako „Stupid Girls", „Fucking Perfect", „Family Portrait" a vydala sedm desek. Úspěšné CD „Funhouse“ se umístilo na prvních příčkách ve Velké Británii, kde se Pink těší velké popularitě, v Austrálii, Nizozemí i na Novém Zélandu.

Pokud se vydáte na pražský koncert, připravte si od 1 090 do 1 790 korun, záleží na tom, odkud si budete chtít Pink naživo vychutnat. Lístky seženete v předprodeji od 1. října v síti Sazka ticket.

 



 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání