Klubovou sezónu odstartuje kapela L. A. křtem nového videoklipu

La koncertUž v úterý 25. září rozžhaví pražský Lucerna Music Bar plzeňská kapela L. A. Zároveň tu proběhne i křest nového videoklipu k písni Chráněná krajinná oblast, na kterém se mimo jiné podílel také Martin Živocký.


Kapela L. A. není na české hudební scéně žádným nováčkem. Funguje už od roku 2005 a za tu dobu absolvovala například dvě klubová turné po celé republice, účast v semifinále RGM Live Space a zvítězila v soutěži Pro Rock 2007.

Nedávno kluci vydali své debutové album Papírové nebe. Jedenáct písní z desky je syntézou celé počáteční tvorby L. A. - drzého pop-rockového zvuku a výrazné elektroniky. CD produkoval Boris Carloff, který spolupracuje třeba s kapelou Kryštof, Sunshine nebo Charlie Straight, o mastering se postaral Matouš Godík.

La koncertV premiéře 20. dubna 2012 nasadila TV Óčko do vysílání singl „Jsi“, který vyhrál hitparády Óčko Chart a MTV Wishlist. Druhý klip „X, y“ natočil Marek Dvořáček na křtu Papírového nebe v Buena Vista Clubu v Plzni.

Zatím poslední videoklip k novému singlu Chráněná krajinná oblast momentálně vzniká v režii Martina Živockého, animátora, který se svým snímkem Případ vyhrál několik soutěží a zalíbil se hollywoodské produkci. A právě tento videoklip budete mít poprvé možnost vidět v úterý 25. září v Lucerna Music Baru.

A nejen to! Spolu s L. A. totiž vystoupí i formace Bek Ofis, kteří s klipem k singlu „Náhradník“ vyhráli druhý ročník českého YouTube Festu a zahráli si tak třeba na Rock for People nebo na Sázavafestu.

Začátek koncertu je ve 20:00 hodin. My nebudeme chybět!

 



 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto skupiny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání