Xindl X s novým CD, Xpěvníkem a turné!

Xindl XZatímco se většina lidí po létu vrací ke klidnějšímu životu, Xindl X to teprve pořádně rozjíždí. Už 24. září Ondřejovi vyjde nové CD Láska. Ve čtvrtek 27. září představí hned čtyřikrát svůj první Xpěvník obsahující všechny jeho písně včetně těch nejnovějších. A 18. října vyráží na TURNÉ S LÁ$KOU.


Xindl X opravdu nezahálí. Sotva skončila festivalová sezóna, kterou si na pódiu hojně užíval, už se vrhá do dalších projektů. Své v řadě již třetí studiové album s názvem LÁ$KA vychází v pondělí 24. září. Přestože by mnozí mohli očekávat milostnou tematiku, nic takového se nekoná. Sám písničkář desku komentuje slovy: „I když se CD jmenuje Láska, milostné balady nečekejte. Těch dvanáct písní je dvanáct portrétů lidí, co chtějí být milováni a myslí si, že aby je někdo miloval, musí být slavní a bohatí. Tak se ženou za slávou a bohatstvím. Aby to získali, jsou ochotní obětovat všechno. Včetně té lásky, kvůli níž to původně dělali.“

Xindl XVe stejném týdnu pak chystá představit svůj první zpěvník hned na čtyřech místech za jediný den. Na počest „Xpěvníku“ pořádá 27. září jednodenní Xpěvníkové turné, které doprovodí malým koncertem a autogramiádou. Zpěvník by měl obsahovat všechny jeho písně včetně těch nejnovějších. Mini turné se odehraje převážně v knihkupectví Neoluxor. V deset hodin odstartuje v obchodním centru Chodov, v jednu pak na Florenci a od půl čtvrté na Hlavním nádraží. Poslední zastávku udělá v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí.

Aby toho nebylo málo, rozhodl se vyjet už 18. října na své TURNÉ S LÁ$KOU, které doprovodí singly z nové desky. Celkem odehraje deset koncertů v nejrůznějších městech České republiky. První zastávkou bude Jihlava, Divadlo na kopečku. Během listopadu pak bude pokračovat městy Plzeň, Kutná Hora, Trutnov, Písek, Třeboň, Tábor a Slaný. Poslední vystoupení je naplánované na 5. prosince v Divadle Gong v Praze.

Jak je vidět Xindl X bude mít opravdu napilno. „Nevím, jak to stihnu. Asi se budu muset nechat naklonovat…“ Lístky na turné jsou již v předprodeji a pohybují se v rozmezí 300 až 320 Kč. Podrobné informace naleznete na oficiálních stránkách písničkáře www.xindlx.cz.

 


 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání