Lord of the Dance chystají jedinečnou show. Přijedou i do Česka!

Lord of the DanceChcete oslavit narozeniny s legendárním tanečním projektem? Pak máte možnost. Jistě znáte seskupení Lord of the Dance. Letos slaví šestnáctku a při svém světovém turné dorazí světoznámí Irové i do Česka. Rezervujte si v diáři 29. října až 7. listopadu 2012.


Lord of the Dance jezdí už šestnáctou sezónu. V České republice se tato formace poprvé představila v dubnu roku 2003. Tehdy dvakrát po sobě beznadějně vyprodali pražskou T-Mobile Arénu. Vrátili se už za rok. V letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice a po krátké pauze se znovu objevili v roce 2008. Od té doby opět úspěšně brázdí českou i slovenskou kotlinu. Ještě jste na „Lordech“ nebyli?

Lord of the DancePředstavení u nás dosud vidělo téměř 400 000 diváků. V roce 2012 ale přijíždí show, která bud pro všechny zbrusu nová! Můžete se těšit na spousty obměn, jako jsou kostýmy, choreografie, vylepšení scény, světla a LED projekce. To vše protkává námět projektu - fantastický příběh Dobra a Zla, který se odehrává v pohádkové scéně. Samozřejmostí jsou jedinečné taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných formacích, které proslavily irský tanec po celém světě. Kreativní a inovativní formy tance vás nadchnou, i když si myslíte, že jste z tohoto umění viděli už vše.

Velké turné po sportovních halách českých měst se uskuteční od 29. října do 3. listopadu 2012. Je jedno, kolik vám je let, jakého jste pohlaví nebo jaké máte zájmy. Na představeních Lord of the Dance se setkávají různé skupiny lidí, ale všichni mají jedno společné - zažijí jedinečnou podívanou.

Vystoupení Lord of the Dance:
29. října – Brno (Kajot Arena)
30. října – Pardubice (ČEZ Aréna)
31. října – Ústí nad Labem (Zimní stadion)
2. listopadu – Plzeň (ČEZ Aréna)
7. listopadu – Praha (O2 Arena)

 


Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání