MIG 21 jedou ke svým lidem!

Mig 21Chlapecká taneční a pěvecká skupina z Prahy 5 Smíchova. Kdo je fanouškem této sestavy, moc dobře ví, že takto se skoro všude představuje partička MIG 21. A ti právě vyjíždějí na své turné MIGEM K LIDEM.


Pomalu se blíží podzim a MIG 21 už avizují, kde a kdy se zastaví, aby se naživo setkali se svými fanoušky. Stačilo ale málo, a parta vůbec nevyrazila. „Na začátku prázdnin jsme, po pravdě řečeno, již naší kapelu rozpustili. Ale pak jsme si uvědomili, že nám tu něco nehraje. Byla to právě kapela. A to nás přimělo k rozhodnutí dát se opět dohromady, překlenout problémy s vlastní neschopností, leností a alkoholem. Jsme v situaci, kdy máme čerstvě navrženou scénu, nově vyžehlené kostýmy, detoxikovaný organizmus, pár nových písní a nečekanou spoustu elánu. S touto bilancí nám nezbývá než vyrazit na tradiční podzimní turné. V důsledku tohoto razantního a ozdravného kroku směrem k sobě, míněno člověku, za kterého se (v některých případech možná neoprávněně) stále ještě považujeme, vznikl i název naší podzimní šňůry MIGEM K LIDEM. Těšte se na nás, jako my se těšíme na vás,“ vydává jasný vzkaz zpěvák skupiny Jiří Macháček spolu s Tomášem Polákem.

Mig 21A tak vzniklo nové turné. Nese název MIGEM K LIDEM a jde o klubové pojetí koncertní šňůry. Na svých zastávkách se kluci podívají právě do těchto komorních zákoutí. Tour začne koncertem v pátek 12. října v Mariánských Lázních a skončí ještě více tradičním dvojkoncertem v pražském Lucerna Music Baru (28. a 29. listopadu). Během více než měsíce a půl zavítá pětice muzikantů do patnácti měst v České a Slovenské republice. A pozor! Ke každé koupené vstupence dostanete i DVD kapely. Kam se postavit do fronty?


MIGEM K LIDEM:
Říjen
12.10. Mariánské Lázně - Klub na Rampě
13.10. Děčín - Klub Škuner
18.10. Bratislava - Majestic Music Club
19.10. Pieštany - Kazačok
20.10. Nitra - Valašský Šenk
25.10. Olomouc  - U-klub
26.10. Zlín - Golem Music Club
27.10. Jablonec  - Klub Woko

Listopad

01.11. Brno - Klub Fléda
02.11. Ostrava - Rock and Roll Garage
03.11. Krnov  - Kofola Music Club
16.11. Příbram - Junior Klub
23.11. Pardubice - Klub Žlutý pes
24.11. Plzeň - Buena Vista Club
28.11. & 29.11.  Praha - Lucerna Music Bar – vstupenky již v předprodeji na pokladně

Veškeré informace najdete na www.mig21.cz a lístky koupíte v pokladně Lucerna Music Baru nebo prostřednictvím www.musicbar.cz, Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto skupiny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání