Grimes přiveze do Prahy nálož elektro-popu

GrimesRoztomilý a mladistvý dívčí hlas dominuje skladbám, se kterými Grimes opět přijede potěšit fanoušky elektronické hudby. V druhé polovině listopadu vystoupí v Praze a tentokrát si pro svůj koncert vybrala proslulý Lucerna Music Bar.


Stále úspěšnější kanadská hudebnice představí 21. listopadu v pražském Lucerna Music Baru svůj jemný hlas v tajemných a experimentálních skladbách. Nepůjde však o první vystoupení Grimes v České republice. Poprvé jste ji mohli slyšet a vidět v rámci mezinárodního hudebního festivalu Electronic Beats po boku německo-norského uskupení The Whitest Boy Alive.

Grimes„Grimes je skvělá – líbí se nám její experimentální digitální svět a její nadšení pro hudbu a umění celkově. Jeden fanoušek její hudbu popsal trefně, když řekl, že pokud by na zemi zaútočili mimozemšťané a chtěli ji vyplenit, zachránila by nás právě Grimes, jejíž hudbu by si zelení mužíci jistě zamilovali (smích). Moc se na ni těšíme, českým divákům již učarovala, takže je to dvojnásob očekávaný návrat,“
reagoval bezprostředně po vystoupení jeden z pořadatelů.

Claire Boucher, jak se Grimes jmenuje vlastním jménem, si zde získala své posluchače i tím, že svá první alba umístila volně na internet a nechala tak fanoušky bez investic nahlédnout do své tvorby, kterou bývá přirovnávána k zatím slavnější kolegyni Björk.

Vstupenky na připravovaný koncert, který začne ve 20 hodin, si můžete zakoupit již teď v síti TicketPro nebo přímo v pokladně Lucerna Music Baru a vyjdou vás na 395 Kč.

 



 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání