Václav Neckář vystoupí s Bacily na Karlštejně!

Václav NeckářUž 27. července se na nádvoří hradu Karlštejn rozezvučí nejznámější hity Václava Neckáře. Nebudou chybět ani takové songy jako Lékořice nebo Čaroděj Dobroděj! Na svém turné vystoupí s kapelou Bacily a potěší tak všechny milovníky popu minulých let. Zároveň představí svůj nový hit Půlnoční, který se stal soundtrackem k filmu Alois Nebel.


Už 27. července se na nádvoří hradu Karlštejn rozezvučí nejznámější hity Václava Neckáře. Nebudou chybět ani takové songy jako Lékořice nebo Čaroděj Dobroděj! Na svém turné vystoupí s kapelou Bacily a potěší tak všechny milovníky popu minulých let. Zároveň představí svůj nový hit Půlnoční.

Václav NeckářČeský popový zpěvák a filmový herec Václav Neckář se společně s kapelou Bacily vydává na turné. V rámci Karlštejnského kulturního léta 2012 vystoupí také na hradě Karlštejn. Celé nádvoří se rozezní především tóny z dob 60. až 80. let, kdy vznikaly ty největší hudební pecky. „Stín Katedrál", „Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě" nebo „Dr.Dam Di Dam". Skladby, které určitě nebudou chybět a při kterých se zavlní a zabrouká si nejeden divák.

Václav Neckář  vystupoval v letech 1968 až 1970 společně s Martou Kubišovou a Helenou Vondráčkovou. Nezůstal však jen na hudební scéně. Jako herec se proslavil filmy Ostře sledované vlaky Jiřího Menzela, Skřivánci na niti nebo pohádkou Šíleně smutná princezna.

Když zpěváka v roce 2002 ranila mrtvice, nikoho by ani ve snu nenapadlo, že by ještě někdy mohl vůbec zpívat. To by ale nebyl Václav Neckář. Zázračně rychle se postavil na nohy a jeho koncerty byly vyprodávány ještě rychleji. V současné době sklízí úspěchy s novou písní Půlnoční, kterou nazpíval se skupinou Umakart k filmu Alois Nebel a získal si tak novou vlnu popularity. Návštěvníci mohou spojit příjemnou akci například s noční prohlídkou Karlštejna nebo s dalšími památkami v okolí.

Vstupenky na koncert je možné zakoupit na prodejních místech TicketPortal nebo přímo na pokladně hradu. Cena lístku je 350 Kč a zahrnuje v sobě parkování zdarma na oficiálním parkovišti v obci Karlštějn.


 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání