Klubová sezona končí, rozlučte se s ní netradičním koncertem

GambrinusV pátek 29. června ožije pražský klub Lávka unikátním projektem, který spojí různé hudební styly a interprety. Během večera se na jednom pódiu potkají Peneři strýčka Homeboye, perkusista Adam Koller a uznávaný skladatel, klavírista a zpěvák Ondřej Brzobohatý. Období klubových akcí se blíží ke konci, přivítejte léto jedinečnou párty. Vstupné je v předprodeji pouze za stovku.


V klubu Lávka bude slavnostně zakončena první část klubové sezony roku 2012. Projekt Gambrinus Excelent Connection přináší netradiční propojení různých žánrů, jedná se již o třetí akci ze série s tímto originálním konceptem. Přijďte v pátek 29. června a na vlastní kůži okuste spojení PSH – Adam Koller – Ondřej Brzobohatý. Hudební show začíná s úderem 21. hodiny.

GambrinusVladimir 518 v doprovodu parťáka Oriona a DJ Mika Trafika odehrají známé skladby v tradičním podání, vybrané kousky však okoření rytmy perkusí za něž se postaví Adam Koller. Další, kdo rozdmýchá očekávání a dodá originální špetku songům PSH, bude Ondřej Brzobohatý. Organizátor projektu Pavel Podruh řekl k připravované akci: „Věříme, že hudební kombinace, kterou připravila značka Gambrinus svým fanouškům tentokrát, bude tím správným rozloučením s klubovou sezonou a zároveň pozvánkou na další akce Gambrinus Excelent Connection.“

Během večera vystoupí také rapper Ektor s podporou DJ Jorgose. O následnou afterparty do ranních hodin se postarají DJ´s Wich, Mike Trafik, Noir, Maztah a Doemixxx. Jako pozornost obdrží každý z návštěvníků DVD Penerů nazvané „Videodrome“. V rámci akce se navíc uskuteční soutěž o hodinu strávenou v backstagi. Výherci budou mít možnost osobního setkání s kluky z PSH. Více o soutěži se dozvíte ZDE. Vstupenky můžete sehnat v předprodeji za 100 Kč, na místě pak v ceně 150 korun.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání