V neděli vypukne v Praze Planet Pit World Tour 2012!

PitbullUž tuto neděli 17. června se rapper Pitbull zastaví v České republice, aby fanouškům představil svou show Planet Pit World Tour. Pokud se rozhodnete vyrazit do pražské Tipsport Areny, uslyšíte spoustu známých hitů a uvidíte Bena Cristovaa a The Glowsticks. Právě je si totiž Pitbull vybral pro zahájení večera.


Armando Christian Pérez, Mr. Worldwide, Pitbull – to všechno je americký rapper s kubánskými kořeny, který si udělá zastávku v Praze a předvede svým fanouškům show plnou hitů. Během své probíhající tour už navštívil Moskvu a vystoupil také v polském Gdaňsku. Zde ho slyšeli fanoušci fotbalového Eura, zazpíval totiž přímo ve Fanzone, kde mimo něj zazpíval také bývalý člen kapely Oasis Noel Gallagher.

Fanoušci v Paříži, Berlíně a Lucemburku si budou moci Pitbullovu show užít jen o pár dní dříve než ti pražští. Rapper zahraje písničky z nového alba International Love, ale i starší hity, které dobyly vrcholy hitparád jako „I Know You Want Me“ nebo „Hotel Room Service.“ A Kulturní servis Puls bude u toho coby mediální partner.

PitbullNa začátku koncertu, jenž propukne 17. 6. ve 20:30, se představí Ben Cristovao a The Glowsticks. Mladý a nadějný hudebník je z šance vystoupit před hvězdou Pitbullova formátu nadšený: „Je to pro mě obrovská čest, že si před ním můžu stoupnout na pódium a dát pár songů. S The Glowsticks se připravujeme skoro každý den a plánujeme si ten předskok užít naplno."

To, že je Pitbull rapperem světového formátu, dokazují songy s mnoha známými interprety, například „Dance Again“ s temperamentní Jennifer Lopez, „Rabiosa“ s kolumbijskou kráskou Shakirou nebo „Rain Over Me“ s Marcem Anthonym. Novým Pitbullovým počinem je titulní píseň k filmu Muži v černém 3 s názvem „Back in Time.“ Film měl v českých kinech premiéru 31. května.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v síti Ticketportal a Ticketpro a pohybují se v rozmezí od 790 do 1 090 korun. A v případě, že byste si chtěli koncert užít se vší parádou, připravili pro vás organizátoři speciální VIP lístky, které stojí 2 590 Kč.

 



 



Text: Sylva Zapletalová
Foto: Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání