Stingův návrat se blíží, tentokrát vystoupí v O2 areně

StingBritský zpěvák zavítal do České republiky už letos v únoru, kdy se uskutečnil jeho první koncert v rámci turné Back To Bass. Kongresové centrum však bylo beznadějně vyprodáno a na řadu Stingových příznivců nezbyly lístky. Bývalý člen skupiny The Police nemeškal a pro velký zájem naplánoval další vystoupení. Do Prahy se vrátí 25. června.


Ačkoli není v sále Kongresového centra malá kapacita, dokázali Stingovi příznivci, že jim tento prostor rozhodně stačit nebude. Zpěvák letos oslavuje 25. výročí sólové kariéry, českým fanouškům připravil milé překvapení, když oznámil, že se do Prahy v brzké době vrátí. S evropským turné sklízí velké úspěchy. Odstartovalo v Británii začátkem února, na programu jsou zastávky po většině velkých měst Evropy. Na koncertech zazní staré pecky z alba „The Dream Of the Blue Turtles“, ale i novější písně z jeho posledních titulů „Sting: 25 Years“ a „Live In Berlin“.

StingSting vystoupí v doprovodu živé kapely ve složení – kytarista Dominic Miller, druhý kytarista Rufus Miller, za bicí usedne Vinnie Colaiuta, na elektrické housle zahraje Peter Tickell a Jo Lawry bude dělat doprovod jako vokalistka.

Poslední vydané album „Sting: 25 Years“, které vyšlo loni v září, je rozloženo do tří kompaktních disků obsahujících největší hity z umělcovy kariéry a také DVD „Rough, Raw & Unreleased“ natočené v New Yorku. To však stále není všechno! Narozeninová edice obsahuje také knihu se vzácnými fotografiemi, kompletními texty a Stingův komentář. Desku však můžete zakoupit i v menším provedení, a sice jako 2CD nebo CD.

Pražský koncert se uskuteční 25. června 2012 od 20 hodin v O2 areně. Pokud jste se na poslední vystoupení nedostali, neváhejte. Kladné ohlasy slibují, že to bude skvělý zážitek. V prodeji zbývají poslední lístky na stání za 1 190 Kč a na sezení v ceně 1 090 korun.

 

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: O2 arena





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání