Aneta Langerová vydává DVD a CD z turné Pár míst!

Aneta LangerováÚspěšné akustické turné Anety Langerové má opět skvělý ohlas, proto můžete mít záznam z takto tematického koncertu doma. V pátek 25. května 2012 vyjde v jednom balíčku na DVD a CD záznam ze speciálního koncertu Anety se smyčcovým triem z 23. prosince v pražském Bio Oko.


„Od roku 2004, kdy jsem začínala, uběhlo již osm let. Pár míst je pro mě takovou vzpomínkou, ohlédnutím za vším, co jsem v poměrně krátké době zažila. Výběr mých oblíbených písní ze všech tří desek v nové akustické úpravě se smyčcovým triem je pro mě shrnutím tohoto období. Pár míst je můj vysněný projekt, na pódiu jsem se během koncertů ještě nikdy necítila tak svobodně jako teď. Stále se poznávám a hledám, dá se říct, že tady jsem se zatím našla asi nejvíc,“ říká k vydání záznamu koncertu Pár míst Aneta Langerová.

Aneta LangerováSpolu s Anetou se v pražském Biu Oko představili i Jakub Zitko (klavír, kytara, zpěv), Veronika Vališová (housle, zpěv), Vladan Malinjak (viola, zpěv) a Dorota Barová (violoncello, zpěv). Jedinečný koncert si diváci mohou za chvíli zakoupit na DVD, které odhalí ale i jinou stránku vystoupení. Můžete kromě nových překvapivých aranží objevit promyšlené pódiové projekce, které budete mít z jiného pohledu než „live“. Jaké písně na discích najdete? „Voda živá", „Vzpomínka", „Hříšná těla, křídla motýlí", ale také „V bezvětří", „Malá mořská víla", „Dokola", „Podzim", „Možná", „Jedináček", „Vysoké napětí", „Stačilo říct" a další songy.


Jestli ale toužíte po živém zážitku z koncertu turné Pár míst, máte stále šanci. Šňůra pokračuje skoro do konce září a termíny jsou tyto:

19.6. Kunětická hora, Letní scéna VČD na vyhlídce hradu
10.8. Praha, Letní scéna Vyšehrad
11.8. Popovice u Uh. Hradiště, Amfík Bukovina
12.8. Zámek Valtice
18.8. Královské Poříčí, Statek Bernard
21.9. Jablonné v Podještědí, zámek Lemberk
26.9. Tábor, Divadlo Oskara Nedbala

Více informací najdete na: www.langerovaaneta.cz

 

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Luboš Kováč





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání