Vilém Čok hledá komparzisty do nového videoklipu

Vilda ČokZatoužili jste někdy po tom vidět se na televizních obrazovkách či ve videu na internetu? Stát se na chvíli alespoň malou hvězdou? Pak máte jedinečnou příležitost – zpěvák Vilda Čok se rozhodl natočit videoklip ke své písni nazvané ZACHRAŇTE JEŽÍŠKA. Teenageři i důchodci, všichni jsou vřele zváni, aby se natáčení zúčastnili a zapojili se do jeho realizace. Chcete vědět, kdy a kam máte dorazit?


Slyšíte správně, venku se pomalu otepluje, chystá se k nám jaro, ale Vilém Čok právě prozřel z vánočního opojení a rozhodl se připomenout si české tradice. A proč ne, když mohou televizní reklamy lákat o vánočních svátcích na Velikonoce, proč by rocker nemohl zkusit obrácenou metodu.

Vilda Čok„Já, Vilém Čok, z Boží vůle rocker dávám na vědomí, že ctím české zvyky a tradice. S nelibostí nesu to, že různé nadnárodní zájmy nechtějí respektovat tyto skutečnosti, a proto jsem se rozhodl natočit videoklip na píseň ‚Zachraňte Ježíška'. Lidé by měli ctít české tradice, měli by si uvědomit,  kdo jsou, kde jsou a čím jsou,“ nechal se slyšet padesátiletý umělec.

Pokud toužíte po novém netradičním zážitku, pošlete foto celé postavy i oděvu, který vyjadřuje vaši profesi, můžete být vyfoceni i v civilu, v oblečení, ve kterém byste chtěli případně vystupovat. Připojte svůj telefonní kontakt a údaj o věku. Veškeré podklady pak odešlete na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vybraní zájemci pak budou vyrozuměni o účasti s upřesněním času, kdy se mají dostavit.

Natáčení se uskuteční 26. března ve fitness Tělo-cvična Andrey Zemanové, které se nachází v ulici Thámova 9 na Praze 8. Sekvence ke zmiňovanému videoklipu se bude natáčet v časovém rozmezí od 13 do 18 hodin. Čok shání 20 – 30 osob ve věku od 15 do 100 let. Sám vybízí, ať dorazí rockeři, punkeři, kravaťáci, důchodci, zedníci, aby byla skladba účastníků co nejpestřejší. Komparzistům nebude vyplácen žádný honorář, odměnou jim bude nealkoholické občerstvení a neobvyklý umělecký zážitek.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání