Skupina Toxique ve středu pokřtí nové album

ToxiqueÚspěšná česká kapela Toxique v čele s výstřední zpěvačkou Klárou Vytiskovou ve středu 7. března pokřtí v Lucerna Music Baru své nové album TIPS FOR GROWN UP KIDS. Startuje se ve 20 hodin a skupina slibuje mega oslavičku nejen na počest nové desky.


V posledních měsících fušují Toxique do DJingu a na nové desce je to prý pěkně znát. O tom se konečně můžete přesvědčit sami, a to nejen prostřednictvím CD, ale i na koncertním turné, které v rámci nového alba Toxique na konci února rozjeli.

ToxiqueA co už celkem třetí album vlastně nabízí? Kromě zmíněného DJingu si kapela také pozvala zajímavé hosty, mimo jiné i zpěvačku Ewu Farnou, která prý během natáčení fungovala jako největší energetický držák. Se skupinou spolupracovala na prvním singlu Toxique Girls", kde se s Klárou Vytiskovou utkala ve smrtícím rapovém battlu. Režisér klipu Boodya říká: Byla to nonstop jízda v hippie stylu, to asi mluví za vše.“ Kapelu podpořil také zpěvák Justin Lavash. O grafickou podobu se postarali ExLovers.

Lucerna Music Bar, kde proběhne i křest alba Tips For Grown Up Kids", je třetí zastávkou v rámci tour k nové desce. Kromě samotného křtu tu kapela oslaví i téměř na den přesně své páté výročí. A to už slibuje velkou party. Věříme tomu, že se Toxique nenechají zahanbit a pro pražské fanoušky připravují bujaré oslavy. Lístky jsou v předprodeji k dostání na pokladně Lucerna Music Baru od 180 korun.

 

 

 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání