Města se otřesou v základech, Monkey Business a PSH jedou na společné turné

Monkey Business a PSHJedna z největších hudebních událostí roku je za dveřmi. S unikátním společným projektem projedou celou republiku dvě žánrově naprosto odlišné sestavy - Monkey Business a PSH. Spojení rapu a funku je naprosto jedinečné a samotní hudebníci si vzájemnou spolupráci nemůžou vynachválit. A budeme-li věřit jejich slovům, máme se rozhodně na co těšit.


Dlouhodobá vzájemná spolupráce na skladbách obou skupin dala vzniknout společnému turné, které startuje 10. března v Jablonci nad Nisou. Ve dvouhodinové show zazní to nejlepší z repertoáru obou kapel.

Před velkým turné po deseti českých a slovenských městech nejen fanoušci, ale hlavně protagonisté přímo srší nadšením. „Tak už je to tady, po měsíci intenzivních příprav konečně vyrážíme. Těším se, až to rozpálíme s kapelou a klukama. Jen tak mimochodem, kapela šlape jak atomový hodiny a raperům to sype. Tak se na vás moc těším, budeme řádit!!!“ vzkázal zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert.

Monkey Business a PSH„Ze společných zkoušek jsem naprosto nadšenej, věc šlape jak stroj. Jestli někdy někoho naše muzika zajímala a počítal se mezi fanoušky naší kapely, měl by na jeden z koncertů v rámci tour dorazit. Pro nás je to určitě jeden z důležitých bodů v historii PSH a pro všechny se jedná o skvělej zážitek,“ neskrývá své nadšení ani raper Vladimir 518, jehož druhé sólové album by mělo vyjít už letos na podzim.

Jak umělci trefně poznamenali, turné neznamená pouhou spolupráci spřátelených kapel, nýbrž splynutí dvou velmi populárních hudebních projektů. Během koncertů se tak propojí nejen muzikanti samotní, ale zároveň i dvě obří skupiny fanoušků. A Jablonec nad Nisou, Příbram, Olomouc i ostatní města zřejmě zažijí skutečné volání divočiny.

Začátek společného turné ale příliš šťastný nebyl. Úvodní koncert se měl původně odehrát už 1. března v Bratislavě, spolupracující kapely ho však byly nuceny kvůli náhlé nemoci o dva měsíce posunout. „Litujeme nečekaně nastalé situace a omlouváme se všem, kteří plánovali tento čtvrtek návštěvu Atelieru Babylon,“ omlouvají se Monkey Business (nejen) slovenským fanouškům na Facebooku.

A tady už je přehled všech koncertů:

 

  • 10. 3 Jablonec n. Nisou – Eurocentrum
  • 16. 3. Praha – MeetFactory
  • 17. 3. Hradec Králové – KD Střelnice
  • 22. 3. Příbram – Kulturní Dům
  • 3. 4. Ostrava – CoolTour
  • 4. 4. Olomouc – U-klub
  • 5. 4. Brno – Fléda
  • 26. 4. České Budějovice – Gerbera
  • 5. 5. Plzeň – Buena Vista
  • 18. 5. Bratislava – Atelier Babylon



Text: Jitka Hemelíková
Foto: Bigg boss





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání