Lucerna Music Bar přichystal další nálož ska a punku!

REEL BIG FISHDalší pokračování letošního Mighty Sounds proběhlo opět v jednom z největších pražských klubů. Kalifornská kapela Reel Big Fish po roce přijela do České republiky, aby znovu předvedla svůj energií nabitý ska-punkový set. Kdo zavítal ve středu 15. února do Lucerna Music Baru, rozhodně nelitoval.

 

Po koncertě z února loňského roku, na kterém Reel Big Fish vystoupili před zcela vyprodanou Lucernou, se kapela vrací na místo činu! Těm, kdo byli tenkrát přítomni, není třeba více vysvětlovat. Přijeli i dvě zajímavé předkapely: Orange (USA) a The JB Conspiracy (UK).

REEL BIG FISHReel Big Fish mají na kontě sedm studiových desek a koncertování po celém světě. Každý, kdo okusil jejich show, musí potvrdit jediné - naživo se jedná o nesmírně zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska punkových nápadů přidává i důvtip.

Hned u prvního songu „Everything Sucks“ byl velký náznak dobré párty plné nepřeberných kreací od výstředního zpěváka a kytaristy v jednom. I když Lucerna nebyla úplně plná k prasknutí jako minulý rok, tak to na sobě nenechala kapela znát, a dokonce si myslím, že je to vyburcovalo ještě k většímu výkonu, aby ti co nebyli, litovali. Pak následovali pecky „Don´t Start A Band“, „Where Have You Been“ a jejich největší hit „Beer“. Od vydání songu „Sell Out“ jsou zařazováni mezi uznávané a vyhledávané skupiny po celém světě a doufám, že příští rok v únoru se tu objeví zas.





Text: Luboš Kováč
Foto: Luboš Kováč





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání