Skupina Reel Big Fish se vrátí do Prahy

Reel Big FishZopakuje si tahle partička svůj loňský úspěch, kdy měla zcela vyprodaný koncert? Nechme se překvapit, už 15. února se Reel Big Fish objeví v Lucerna Music Baru a svým fanouškům slibují, že i tentokrát to bude pořádná jízda. Jako hosté na akci vystoupí také Orange a The JB Conspiracy. Pokud máte rádi ska a punk, vsaďte svou kartu na tento koncert, nebudete litovat.


Kalifornská kapela Reel Big Fish po roce znovu zavítá do pražského Lucerna Music Baru, aby opět předvedla svůj ska-punkový set nabitý velkou dávkou energie. Reel Big Fish se v České republice objevili naposledy loni v únoru. Jejich koncert sklidil takový ohlas, že bylo v den jeho konání zcela vyprodáno.

Reel Big FishFanoušci melodických rytmů ska a punku mají možnost zažít podruhé skvělý večírek a ti, na které se loni nedostalo, by neměli dlouho váhat. Skupina dokáže ohromit svým pozitivním přístupem, energií, kterou na pódiu rozdává ve velkém i nakažlivými tóny, kterým žádný posluchač dlouho neodolá. Od vydání songu „Sell Out“ se Reel Big Fish řadí po bok takových kapel, jako jsou například No Doubt nebo Sublime.

Na kontě mají už sedm studiových desek. Koncertují takřka po celém světě a každý, kdo jejich show někdy viděl, může potvrdit, že se jedná o zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska punkových nápadů přidává nadhled a vtip.

Koncert Reel Big Fish se uskuteční 15. února od 19:30 v pražském Lucerna Music Baru. Lístky seženete v předprodejní síti Ticketportal za 399 Kč, na pokladně Music Baru pak o 29 korun levněji. V den akce budou vstupenky k mání za 450 Kč.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Lucerna Music Bar






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání