Lucerna Music Bar přinese hvězdné sestavy z celého světa

Lucerna Music BarKvalitní koncerty všech žánrů, jazzem počínaje a rockem a SKA zdaleka nekonče, nabízí v únoru program pražského Lucerna Music Baru. Za vstupné do pětistovky zahrají jen a jen pro vás hudebníci z celého světa a rozhodně to nejsou žádní šumaři.


Asking Alexandria
Mezi posluchači jedna z nejoblíbenějších metalových sestav současnosti bude vidět konečně naživo. Už 6. února od 20:00 se rozezní zdi, podlahy, stropy a kosti přítomných návštěvníků ostrými tóny elektrických kytar kapely Asking Alexandria původem z britského Yorku. Vstupenky jsou dostupné od 440 do 500 korun.

Black Stone RaidersBlack Stone Raiders
Zbrusu nová sestava hvězdných amerických hudebníků Black Stone Raiders vystoupí v Lucerna Music Baru 9. února od 19:30 v rámci koncertní šňůry Prague International Bluenight. Na jednom pódiu zahraje baskytarista z Rolling Stones Darryl Jones, kytarista Jean-Paul Bourelly, který spolupracoval s proslulým jazzmanem Milesem Davisem, a bubeník Will Calhoun. Vstupenky na tuto jedinečnou směsku jazzu, rocku a junglu přijdou na 350 korun.

Reel Big Fish
Neuvěřitelně pozitivně naladěná sestava Reel Big Fish z Kalifornie dorazí do Prahy 15. února, kdy v Lucerna Music Baru rozjedou energickou show plnou optimistického a zábavného SKA. Před přeplněnou a naprosto vyprodanou Lucernou zahrála americká partička už loni a nyní se vrací i s posilou v podobě předskokanů Orange (USA) a The JB Conspiracy (UK). Vstupné pořídíte od 370 do 450 korun a rozhodně to nebudou vyhozené peníze.

RusskajaRusskaja
„Východoevropskou“ formu SKA přijede 16. února od 20 hodin předvést kapela, která není z Ruska, jak by někdo mohl podle názvu očekávat, nýbrž z Rakouska. „Russ“ v názvu značí ruskou duši prosycenou ruskou vodkou, „SKA“ představuje nezkrotný rytmus a „Ja“ prostý souhlas v ruštině. Neuvěřitelná show slibuje mix tanečních rytmů s prvky východoevropské lidové hudby a metalových, jazzových či rockových prvků. Připravte se na něco, co jste ještě nikdy nezažili, kapela vás totiž snadno může vyhecovat i k jízdě na traktoru. Vstupné je od 350 do 500 korun.

Example
Hvězdný program Lucerny pokračuje i 26. února. Na pódiu zde vystoupí populární britský zpěvák Example, který za své poslední album „Won’t Go Quietly“ obdržel zlatou desku, a to především díky obrovskému úspěchu songu „Kickstarts“. Zpěvák od svého debutu před dvěma roky beznadějně vyprodal už tři turné a nyní zamíří do Prahy. Vstupenky jsou k dostání od 400 do 470 korun.


Text: Jitka Hemelíková
Foto: Lucerna Music Bar


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání