Zpěvák Sting zamíří do Prahy

STING PRAHA 2012Slavný zpěvák, bývalý člen skupiny The Police a příležitostný herec Sting vystoupí 18. února v pražském Kongresovém centru. U příležitosti oslav pětadvaceti let jeho sólové kariéry přijede do České republiky v rámci turné Back to Bass.


Rok 2012 je doslova natřískaný koncerty. Mezi slavnými jmény, která se chystají dobít pražské koncertní haly a síně, je i oblíbený britský zpěvák Sting. Ten se po úspěchu jeho podzimního turné po Severní Americe rozhodl, že show Back to Bass představí i fanouškům v Evropě.

Koncertní šňůra začne 5. února v jeho rodné Anglii a pokračovat bude přes Amsterdam, Brusel, Göteborg, Prahu, Stockholm, Varšavu a Vídeň. V našem hlavním městě se Sting představí 18. února.

STING PRAHA 2012Turné mapuje celou jeho pětadvacetiletou sólovou dráhu. Během show zazní pecky od jeho debutového alba "The Dream Of The Blue Turtles" z roku 1985, až po poslední desku "Live In Berlin". Na své si přijdou i fanoušci The Police, v rámci tour totiž zazní i největší hity skupiny jako "Desert Rose", "Every Breath You Take" nebo "Fields Of Gold".

Stinga na turné doprovodí kapela ve složení Dominic Miller (kytara), Rufus Miller (kytara), Vinnie Colaiuta (bicí), Peter Tickell (elektrické housle) a Jo Lawry (vokály). Vstupenky na koncert jsou už nyní dostupné v sítích Ticketpro a jejich cena se pohybuje od 1 530 do 2 330 korun. K dostání jsou i VIP balíčky, nebo exkluzivní upomínkové předměty.

K výročí působení zpěváka vyšlo v září 2011 i album "Sting: 25 Years". Kolekce tří CD, DVD, knihy, kompletních textů a i nově napsaného Stingova komentáře poprvé zachycuje jak největší hity, tak i rarity ze zpěvákovy sólové dráhy. Chcete-li se tedy naladit na únorovou show, či se z nějakého důvodu nemůžete na koncert dostavit, bude zpěvákovo nejnovější album jistě výtečnou satisfakcí.


 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Live Nation


 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání