Máme tip, jak být fit!

chleba penamDali jste si do nového roku předsevzetí týkající se zdravé stravy, hubnutí a pohybu? Chcete zhubnout nějaké to kilíčko, a proto nyní úzkostlivě dbáte o svůj jídelníček? Nebojte se a zkuste ho obohatit o zdravé pečivo – přes den Fit chlebem, v pozdních hodinách si můžete dopřát Večerní chlebík.




chleba penamNastartujte organizmus s řadou Fit den!
Nový rok je vždy výzva. Zkuste letos hubnoucí předsevzetí s Fit chleby Penam a uvidíte, že to opravdu není těžké. Výborný je Slunečnicový celozrnný chléb z řady Fit den. Obsahuje spoustu slunečnicových semínek, které výborně chutnají a jsou zdrojem kvalitních tuků potřebných pro naše tělo. Pečivo také obsahuje vlákninu, která tělu a trávení velmi prospívá. Balení, které obsahuje 250 gramů, zakoupíte ve vybraných obchodních řetězcích za orientační cenu 15,90 Kč.


chleba penamZdravé mlsání si můžete dopřát i večer
Říkáte si, že je na čase vrátit se opět ke správnému životnímu stylu. Přemýšlíte, že vynecháte k večeři pečivo? Nemusíte! Vyzkoušejte úžasný Večerní chlebík od Penamu. Má nízký obsah sacharidů a hodně bílkovin. Vaše svaly budou zregenerované a žaludek také spokojený. Za 250 gramů tohoto baleného, krájeného chleba zaplatíte orientačně 36,- Kč. 

Více informací najdete na www.penam.cz

 


Text: Kateřina Kučerová
Foto: Médea





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání