Dana Morávková poměří síly s Alešem Cibulkou

Kulturní servis PulsVědomostní soutěž Kdo to ví? se u diváků těšila velké oblibě. Proto se barrandovská televize rozhodla pokračovat v jejím dalším natáčení. Ve druhé řadě úspěšné show se objeví zcela nová sestava s obsazením Dana Morávková, Aleš Cibulka a Martin Zounar.


Coby kapitáni soutěžních družstev si to proti sobě rozdají Aleš Cibulka a Dana Morávková. Cibulku diváci znají jako milého moderátora úspěšných pořadů Sejdeme se na Cibulce a Můžu dál?, v němž navštěvuje známé osobnosti u nich doma. Nyní ho ale poznají ve zcela jiné roli. Ukáže se, kolik toho zná, jak se dokáže porvat o vítězství a čím umí ohromit publikum. Oproti tomu má Morávková, která se tak stala novou barrandovskou tváří, značnou výhodu – je krásná, ledasco umí zaonačit a s vědomostními soutěžemi má již bohaté zkušenosti z minulosti.

Kulturní servis Puls

Roli moderátora převezme Martin Zounar. Ten již v minulosti s TV Barrandov spolupracoval na pořadu Taxi, taxi, taxi. Neméně významnou postavou figurující i v druhé řadě Kdo to ví? bude vědec, který provádí nejrůznější pokusy a tím ověřuje, zda jsou určitá tvrzení pravdivá. Podivínského experimentátora ztvární Tomáš Jeřábek.

Premiérový díl bude v televizi již dnes od 20:15, nově bude pořad Kdo to ví? vysílán vždy ve středu a v sobotu na TV Barrandov.

 


Text: Otiz
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání