Během natáčení Kolotoče v kuchyni se strhla prudká hádka!

kolotoč v kuchyniAčkoli je Michal Jagelka ostřílený moderátor, během natáčení barrandovského pořadu Kolotoč v kuchyni, se pořádně orosil na čele. A nejen on, své o tom ví i celý přítomný štáb. Soutěžní týmy si vjely do vlasů, strhla se mezi nimi prudká hádka. Chybělo málo a účinkující by nezůstali pouze u slov!


„Tento díl mě jako moderátora fakt dostal. Už od začátku jsem cítil, že je tam silné napětí mezi holkami ze Slovenska a týmem z Česka s rázným mužem v čele. Ten dokázal být, mírně řečeno, celkem dost ostrý i na členky vlastního týmu,“ prozradil Michal Jagelka.

Již od začátku natáčení bylo ve studiu pořádné dusno, atmosféra houstla a na obou stranách se pro ostrá slova nešlo daleko. Ačkoli se Jagelka už setkal s kdečím, tentokrát to byla i na něj pořádně silná káva: „Hodně křičení, vulgarismy, no, zkrátka i na mě už to bylo přes čáru.“

kolotoč v kuchyni

Když se blížilo natáčení do finále, emoce se již nedaly udržet na uzdě a došlo k nečekané hádce. „Stalo se to při hodnocení jídla, kdy už jsem byl ve své šatně. Koukám na monitor a říkám si: ´Sakra, to je síla, to už by mohlo stačit!´ No, nebralo to konce a došlo tam k opravdovému konfliktu, kdy jeden z týmu chtěl dokonce opustit studio a už jsem mel strach, že dojde i k fyzické inzultaci. Museli jsme to pak urovnávat na chodbě a málem se volala ochranka. To se moderátor zapotí!“ zavzpomínal na hrůzné chvilky Michal Jagelka.

Tento díl Kolotoče v kuchyni, kdy si soutěžící rozhodně nebrali servítky, můžete vidět již tuto sobotu na TV Barrandov od 12:45.


 

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání