TV Barrandov nasadí novinku – VLIVNÍ s Alex Mynářovou

kulturní servis pulsNa televizních obrazovkách se již ve středu 12. října objeví nový pořad s Alexandrou Mynářovou coby moderátorkou. Jejím prostřednictvím se diváci budou setkávat s vysoce postavenými osobnostmi, které mají zásadní vliv na dění v České republice. Hostem prvního dílu bude ministr obrany Martin Stropnický.


Vlivní lidé Česka pod palbou otázek moderátorky Alexandry Mynářové. Pohled na aktuální témata, i exkluzivní záběry ze soukromí těch, kteří hýbou děním v naší zemi, tolik nabídne zhruba dvacetiminutový pořad VLIVNÍ s Alex Mynářovou.

„Vlivné samozřejmě vůbec nešetřím. Otázkám na tělo se rozhodně v mém pořadu nevyhnou. Mám ale taky radost, že se nám daří je ukazovat v opravdu netypických situacích. Bez obleku a kravaty. Tak jak je málokdy vídáme. A mám pro diváky taky jedno velké překvapení. Prozradím snad jen to, že velkou roli bude hrát písmo každého z mých hostů. To totiž prozradí mnohé,“ láká Alexandra Mynářová ke sledování nového pořadu.

kulturní servis puls

První díl odvysílá TV Barrandov ve středu 12. října. Zvídavý štáb zavítal za ministrem obrany Martinem Stropnickým. Jak vzpomíná na den, kdy mu zapálili střechu nad hlavou? Má jednoduché řešení uprchlické krize? A není to tak, že ministra obrany jenom hraje stejně jako jakoukoli divadelní roli?

VLIVNÍ s Alex Mynářovou můžete vidět na TV Barrandov v premiéře každou středu od 22:50 nebo v reprízách každou neděli od 19:55.

 


Text: Mia
Foto: TV BARRANDOV





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání