Vlasta Korec je závislý na adrenalinu – chystá se na Dakar!

kulturní servis pulsJe zahlcený prací, ale i přes to si dokáže najít čas na dobrodružství. Doma se příliš neohřeje a při nejbližší příležitosti mizí. O čem sní nyní? Oblíbený moderátor Vlasta Korec touží po životu nebezpečném dobrodružství, chce se zúčastnit slavné Rallye Dakar, která odstartuje již v lednu. Během natáčení pořadu Kurňa, co to je? prozradil více podrobností.


Momentálně natáčí pořad Česká tajenka, který TV Barrandov vysílá každý všední den v 15:35. Myšlenkami už je ale Vlasta Korec zčásti někde na adrenalinovém dobrodružství. Půlku světa sjezdil na své oblíbené motorce, s výbavou na potápění se zase naposledy podíval do Řecka nebo na Maledivy.

Nyní se s offroadovým týmem chystá na slavnou soutěž Rallye Dakar! A nebude to poprvé, kdy se Vlasta posadí za volant auta v pouštním dobrodružství, před šesti lety přijal nabídku od týmu KM Racing. „Dokonce jsem i já sám přímo závodil, jel jsem do Senegalu se závodním autem. Sice jsem to tenkrát nedokončil kvůli nějakému problému, ale závodím, baví mě to,“ vyznal se Korec.

kulturní servis puls

Kromě nabídky od týmu už má i další důležité povolení – a to od své manželky Magdaleny. „Nedávno přišel s takovou vážnou tváří a říká: ,Hele, možná v lednu nebudu doma.´ A já na to: ,Pro změnu?´ My jsme měli za deset let asi tři společné víkendy,“ povzdechla si.

Ať tak či tak, letos strávili dovolenou v Řecku i se svými dětmi, sedmiletou dcerkou Magdou a čtyřletým synem Vlastíkem. Zatímco Vlasta senior samozřejmě své potápěčské vášni neodolal, jeho manželka zůstala pro jistotu na břehu. „Oba jsme takoví trochu plašani, bohémové, takže já razím teorii, že jeden z nás dvou musí zůstat nahoře,“ usmívá se Magdalena Korcová.

Pokud chcete vědět o moderátorovi České tajenky více, zapněte si dnes ve 20:20 TV Barrandov.

 

Text: Mia
Foto: TV Barrandov; Petr Lusk





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání