Kdy začal Miloš Pokorný pařit? Neuvěříte, kolik mu bylo!

to byl váš rok tv barrandovZábavu a muziku má prostě v krvi. Miloš Pokorný, populární bavič a zpěvák skupiny Těžkej Pokondr, to začal na večírcích roztáčet už v roce 1977, tedy v době, kdy mu bylo třináct let! Alespoň to tvrdí v nové televizní show To byl Váš rok, jejíž středeční druhý díl přenese diváky do doby před čtyřiceti lety.


Horečka středečního večera na TV Barrandov startuje ve 20:20 a znovu ji bude mít na svědomí legendární zpěvák Michal David. Společně se svými hvězdnými hosty Kateřinou Brožovou, Ilonou Csákovou, Václavem Noidem Bártou, Jiřím Zonygou, Janem Křížem, Radkem Bangou, nebo Gipsym CZ vás nasměrují na cestu do minulosti, tentokrát do roku 1977.

to byl váš rok tv barrandov

A zatímco v tomto roce řada z nás stoupala v pořadnících na nákup vysněné Škodovky nebo tužila zdraví u legendární rozhlasové rozcvičky, zpěvák a bavič Miloš Pokorný se rozkoukával na prvních party. „Zrovna mi bylo třináct let a hrál jsem hlavně fotbal. Ale taky už začínaly první večírky,“ prozradí ve středečním dílu nové show, který společně se svým parťákem Romanem Ondráčkem rozsvítí svými vtipnými hláškami.

A zatímco se v roce 1977 jedna hvězdná kariéra začínala rozjíždět, jiná, o něco slavnější, vyhasla - v srpnu totiž opustil rokenrolový svět jeho král Elvis Presley. „Jenže my si myslíme, že pořád žije. Jenom jel na ryby,“ odmítá skon americké ikony Roman Ondráček.

 



Text: Mia
Foto: Médea PR





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání