Nový netrpělivě očekávaný animovaný televizní seriál Star Wars Povstalci bude mít premiéru na podzim 2014

star wars animované Star Wars Povstalci je vzrušující, zbrusu nový animovaný seriál vycházející z jednoho z nejúspěšnějších filmových projektů v historii. Celosvětová premiéra proběhne na podzim 2014 na televizní stanici Disney Channel. Pro fanoušky je připraven mimořádný hodinový speciál, po kterém bude následovat vysílání dalších epizod dle televizního programu.


Seriál plný akce je zasazen mezi Epizodu III a IV, do období, jež se na obrazovkách doposud neobjevilo. Star Wars Povstalci začíná ve chvíli, kdy Impérium pevně svírá Galaxii ve svých rukou a loví zbývající rytíře Jedi. V této chvíli se proti Impériu začne formovat povstalecká Aliance. Přestože více z děje seriálu zatím nemůže být prozrazeno, fanoušci se dočkali odhalení jednoho z hlavních hrdinů Star Wars Povstalci. Není jím nikdo jiný než druid Chopper, robotický hrdina ze vzdálené galaxie. Chopper byl poprvé představen veřejnosti 28. ledna 2014 na veletrhu hraček v Norimberku. Chopper má jiné povahové vlastnosti, než divák od druida očekává. Často je líný a výstřední, ale má velmi dobré srdce a v novém seriálu bude hrát přední roli a již dnes je jisté, že se jeho postava zařadí do mytologie Star Wars.

Gary Marsh, prezident a kreativní ředitel společnosti Disney Channels Worldwide, řekl: „Celý tým společnosti Lucasfilm prokázal za období své existence mimořádnou kreativitu a smysl pro inovace a my jsme nadšeni, že můžeme tento imaginární a rozsáhlý svět Star Wars přinést na obrazovky televizní stanice Disney Channel.“

 

star wars animované


Kathleen Kennedy, prezidentka společnosti Lucasfilm, řekla: „Snad se ani nemůžeme na objevování nových zákoutí vesmírného světa Star Wars těšit více,“ a dodala, “myslím, že seriál Star Wars Povstalci nabídne dobrou podívanou, zážitky i zábavu, přesně ty prvky, pro které Star Wars milují děti i jejich rodiče.“

Za produkcí seriálu stojí kreativní tým výjimečně talentovaných lidí. Scénárista a producent Simon Kinberg (X-Men: První třída, Sherlock Holmes, Pán a paní Smithovi) se stal výkonným producentem Star Wars Povstalci a také autorem premiérové epizody. Po jeho boku se postavil Dave Filoni, výkonný producent, který pracoval od roku 2008 jako dohlížející ředitel na tvorbě Star Wars: Klonové války, seriálu nominovaného na ®Emmy. A nakonec výkonný producent Greg Weisman, který s sebou přináší bohaté zkušenosti z práce na animácích jako Young Justice, The Spectacular Spider-Man a Gargoyles.



Text: Gabriela Dvořáková
Foto: Best Communications





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání