Přijď na křest DVD Křídla Vánoc spojený s autogramiádou

křídla vánocVe čtvrtek 20. března ožije Bontonland Megastore na Václavském náměstí září hvězd. DVD jednoho z nejnavštěvovanějších českých filmů z loňského roku přijde slavnostně přivítat na svět herečka Vicy Kerekes, Jakub Prachař nebo David Novotný.


DVD s filmem Křídla Vánoc vyjde 19. března 2014 a hned následující den – ve čtvrtek 20. 3. se od 17 do 18 hodin v Bontonlandu Megastore na Václavském náměstí v centru Prahy uskuteční veřejný slavnostní křest spojený s autogramiádou.

Exkluzivní událost si nenechají ujít ani představitelé hlavních rolí - Vica Kerekes, která přiletí speciálem pouze kvůli křtu. Nebude chybět ani David Novotný, Jakub Prachař, režisérka Karin Babinská, kameraman Martin Douba, zvukař Jiří Klenka a producentka Veronika Schwarczová.

 

křídla vánoc


Další z hrdinů filmu, Richard Krajčo, který hraje optika Tomáše a je i autorem hudby, se křtu osobně nezúčastní, ale na místě bude v prodeji limitovaná edice 150 kusů DVD s jeho vlastnoručním podpisem.

Křídla Vánoc patří k nejnavštěvovanějším českým filmům loňského roku, v kinech jej navštívilo 240 tisíc diváků. Součástí DVD jsou lákavé bonusy – videoklip s titulní písní „Cesta“, šlágrem tuzemských hitparád, a trailer k filmu.


 



Text: Markéta Faustová
Foto: 2media.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání