Noc reklamožroutů – Nová kolekce nejlepších reklam z celého světa

noc reklamožroutůZábavná reklamní show se opět vrací na velká plátna. Pokud se chceš pobavit nad tím, jaké reklamní spoty vznikly během loňského roku, vydej se 22. března do pražského kina Premiere Cinemas nebo 29. března do brněnského klubu Fléda, kde se uskuteční další ročník jedinečné akce Noc reklamožroutů.


Čím je Noc reklamožroutů tak zajímavá a výjimečná? Program zahrnuje promítání téměř 300 spotů z 50 zemí, a to vše v bloku trvajícím přes 5 hodin. Pořadatelé vybrali nejlepší reklamy z celého světa – chytré, inteligentní, exotické, kontroverzní podpásovky i historické spoty, na své si přijde zkrátka každý. Reklamy prezentují současnou společnost, různorodost a módní trendy.

Jaká tvorba bude během tohoto netradičního večera pro diváky připravena? Namátkou ti můžeme přiblížit alespoň malou ochutnávku. Noc reklamožroutů nabídne to nejlepší z britské reklamy, rumunské sekce, totálně bláznivé japonské spoty, velký soubor reklamy Axe a inspiraci Star Wars. Můžeš ovšem vidět i takové originality, jako je první chlupaté auto na světě, nejnovější spoty Chanel a Armani nebo upoutávku na peruánskou čokoládu Cua-Cua.

Světová reklamní show nabídne ovšem i řadu doprovodných akcí. Během večera vystoupí DJ´s a nebude chybět ani pestré množství stánků s novinkami, atraktivními předměty, drinky a vším, co k pořádné párty patří. Noc reklamožroutů má již dlouholetou tradici – poprvé ji představil její zakladatel Jean-Marie Boursicot již v roce 1981, z Francie se zábavná akce rychle rozšířila do všech koutů světa. Nevěříš? Show každoročně probíhá ve více než 135 městech 40 zemí celého světa. Každoročně na ni zavítá přes 300 tisíc fanoušků. Můžeš se přidat i ty! V České republice budou mít Reklamožrouti zastávku v Praze a Brně.

Vstupenky můžeš zakoupit v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketpro, formou SMS nebo přes e-shop Premiere Cinemas. Pokud se chystáš na pražskou akci, budeš si muset o něco připlatit - základní cena je 450 korun, studenti budou mít stovku slevu. Pokud se zúčastníš brněnského kola, můžeš si vybrat ze dvou cenových kategorií – 250 a 150 Kč.

 

noc reklamožroutů

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání