Koza má nejlepší sýr a největší srdce!

Kozí příběh se sýremProstořeká koza se vrací na plátna kin ve čtvrtek 25. října v animované komedii Kozí příběh se sýrem. Tato oblíbená postava s hlasem Jiřího Lábuse opět nezklame své diváky a každého pobaví. Zpracování ve 3D umocní zážitek, skvělé písničky rozproudí krev a probudí usínající tatínky.


V tomto novém příběhu se představí nově svět pohádek. Kuba s Mácou se živí sýrařinou. Tentokrát žijí v království, jehož kulatý král miluje sýry. Ten pomalu přichází o všechny své peníze i majetek, ale chutný sýr si nikdy neodpustí. Dokonce jednou v noci spořádá potají vyrobený kozí sýr určený na prodej. Rodiče však jednoho dne odnese čert a děti, Honzík a Zuzanka, se s pomocí Kozy pokusí o jejich záchranu. Na této dobrodružné cestě jim budou pomáhat Dlouhý, Široký a Bystrozraký.

Kozí příběh se sýremMatěj Hádek dal hlas hodnému tatínkovi Kubovi. Skvělou maminku Mácu nadabovala Mahulena Bočanová. Michal Dlouhý se představí jako Dlouhý a Miroslav Táborský jako Široký. Dětské role namluvili Alena Kokrdová a Martin Sucharda. Uslyšíte i další skvělé herce - Karla Heřmánka, Miroslava Vladyku či Martina Dejdara. Režisér a producent Jan Tománek se tentokrát snažil o pohádkovější ladění. Je tam i více humoru, než tomu bylo u prvního dílu. Studio Art And Animation vyvinulo pro tento snímek nový renderovací program FurryBall. Díky němu se hlavně zrychlila práce animátorů. Filmovou hudbu, kterou složil opět David Solař, nahrál šedesátičlenný živý orchestr.

Věřím tomu, že i tento příběh bude mít u diváků velký úspěch. Krásné velké oči Honzíka a Zuzanky okouzlí každého diváka. Koza vás zase přesvědčí o tom, že není dobrá jenom na dojení mléka. Její velké srdce plné lásky zachrání celou lidskou rodinu. Vůni úžasného sýra ucítíte po celém sále a sliny v ústech se vám budou sbíhat. Film je vhodný i pro ty nejmenší dětské diváky. Není zde žádné místo pro hrubé násilí, ale naopak dostane přednost tajemno a lehké napětí. Zuzka je sice malá výškou, ale nakonec se stane velkou hrdinkou.

 



Text: Meggie
Foto: Bontonfilm





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání