Co neuděláš hned, musíš dokončit včera

Probudím se včeraŘíkáte si, že jsme to trochu popletli? Vůbec ne! V posledním filmu režiséra Miloslava Šmídmajera odcestuje hlavní hrdina Petr zpět do minulosti, aby napravil chyby, kterých se kdysi dopustil. Nebo spíš, aby konečně udělal to, na co neměl dříve odvahu. Retro komedie s Jiřím Mádlem a Evou Josefíkovou v hlavní roli příjemně pobaví. Pokud jste ji ještě neviděli, můžete se navnadit Filmem o filmu, který v tomto článku najdete.


Už měsíc se v českých kinech promítá snímek Probudím se včera s dobrým hereckým obsazením, vtipnými gagy a, jak někteří zdůrazňují, s nadbytečnou reklamou. Pravdou však zůstává, že nebýt sponzorů a partnerů, nikdy by se takový pěkný film nemusel natočit.

Probudím se včeraPříběhů, ve kterých se hlavní hrdinové vrací do minulosti, tu bylo samozřejmě už nespočet, tento námět je však přeci jen něčím jiný, zajímavý a originální. Petr, pracující jako učitel, dostane jedinečnou příležitost, aby se vrátil do svých středoškolských let a mohl tak vyznat lásku své spolužačce Elišce. Jenže doba, kdy byl studentem gymnázia, nebyla jen tak ledajaká – psal se rok 1989 a tak se můžete těšit na spoustu vtipných a trefných narážek, ať už na tehdejší režim, nebo současnost. Další postavy ve filmu ztvárnili například Filip Blažek, Viktor Preiss, Miroslav Táborský, Zlata Adamovská, Boris Hybner, Ljuba Krbová, Filip Cíl, Michael Foret, Petr Nárožný, David Matásek nebo Nela Boudová. Pokud chcete vyrazit do kina na film, který vás nezklame, neměli byste Probudím se včera vynechat. Více zajímavostí se můžete dozvíte v níže uvedeném Filmu o filmu. Pokud se vám snímek líbil, zapojte se do naší speciální soutěže PROBUDÍM SE VČERA S KULTURNÍM SERVISEM PULS. Můžete vyhrát spoustu hodnotných cen, jako třeba trička použitá ve filmovém natáčení, která jsou podepsána hlavními představiteli, ručník, knihu, zápisník, kalendář s fotkami a další zajímavosti. Více informací se dočtete v našem článku Speciální soutěž s filmem Probudím se včera.

POZOR NOVINKA - SOUTĚŽ PRODLOUŽENA!

Chtěli byste vyhrát některou z hodnotných cen, ale nestačili jste se zapojit do soutěže? Máte poslední možnost. Soutěž Probudím se včera s Kulturním servisem Puls prodlužujeme pro opozdilce do 24. května 2012. A to není všechno! Protože už byla většina plakátů s upoutávku na film Probudím se včera stažena, vymysleli jsme novou variantu, jak se do soutěže zapojit. Nadále platí, že kreativní čtenáři mohou zaslat své foto ve stylu 80. let, ti kteří si na to netroufají, nám mohou zaslat vstupenku z kina k filmu Probudím se včera. Podrobná pravidla soutěže naleznete ZDE.



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Probudím se včera





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání