Multikino u ostravské Stodolní? Ano!

Cinema City OstravaNa český trh vstupuje nové multikino a nebude na ledajakém místě. Společnost Cinema City otevře v Ostravě další multiplex, který bude nedaleko proslavené ulice plné hospůdek a kaváren, Stodolní. Od 22. března budou moci Ostravané jít z filmu přímo do restaurace nebo naopak z kavárny zajdou na nevšední kinematografický zážitek.


Čtrnácté multikino této společnosti otevře své brány všem po prvním jarním dni. Multikino bude součástí  nového obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolína, které je nejen nedaleko Stodolní ulice, ale i z centra města to je, co by kamenem dohodil. Otevírací akce bude ale jen jednou, tak se podíváme, jak bude vypadat.

Cinema City OstravaVedle denního programu nabídne kino prvním návštěvníkům i předpremiéru komedie Okresní přebor – Poslední zápas Pepíka Hnátka. V rámci předpremiéry se také představí nová zábava Human Joystick, při které všichni lidé v sále ovládají společnými pohyby dění na plátně. Už od pondělí 19. března bude možné si na jakékoliv představení multikina Cinema City v Ostravě rezervovat vstupenky. Buď přímo v kině nebo na stránkách www.cinemacity.cz

„Ostrava a celý ostravský region je ekonomicky velmi významný a my jsme přesvědčeni, že má potenciál pro více než jedno multikino, stejně jako podobně významné regiony v České republice nebo v Evropě. Pro společnost Cinema City je otevření kina právě zde důležitým a dlouho očekávaným a plánovaným krokem,“ říká marketingový manažer Cinema City Robert Švec, který jako hlavní výhodu nového multikina vidí jeho pohodlnou dostupnost.

Cinema City OstravaJak multikino vypadá? Má 8 nových sálů o celkové kapacitě 1195 míst, vlastní kavárnu a také šatnu, takže odpadne starost, kam s bundou, když byste si nejradši koupili ještě sedadlo navíc. Všechny sály jsou digitalizované, pět z nich umožňuje 3D projekci a ve dvou sálech bude navíc možné promítat filmy z klasického filmového pásu.

Nové kino přijede do Ostravy osobně otevřít „číslo 1“ celé společnosti Cinema City pan Mosche Greidinger, předseda představenstva, výkonný ředitel společnosti a vnuk pana Greidingera, který založil první kino společnosti v roce 1929.  Cinema City International je v současnosti největším provozovatelem kin nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě a je třetím největším provozovatelem kin v Evropě.  V loňském roce získala společnost ocenění „Nejlepší provozovatel kin v Evropě pro rok 2011“.

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Cinema City





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání