Jak by to vypadalo, kdyby začali herci učit?

Probudím se včeraNedopadlo vysvědčení úplně podle Vašich představ? Změňte učitele! Vybírat můžete třeba z učitelského sboru, se kterým se již brzy seznámíte v novém českém filmu PROBUDÍM SE VČERA. Někteří by jistě uvítali, když by je po ránu za katedrou místo nabručeného profesora přivítal někdo, koho dobře znají a mají ho v oblibě.


Herci, kteří účinkují v komedii PROBUDÍM SE VČERA, měli možnost na vlastní kůži vyzkoušet, jak by jim to se studenty šlo. Sami se o tom budete moci brzy přesvědčit v kinech. Jak by se Vám líbilo, když by v hodinách přednášela třeba Zlata Adamovská, Viktor Preiss, Miroslav Táborský, Filip Blažek, Milan Šteindler, Nela Boudová, Anička Polívková a Roman Šebrle? To jsou totiž noví profesoři na jednom Litoměřickém gymnáziu. Byli tak hodní a dovolili nám nahlédnout do svých profesorských kuchařek.


 

 

Na vlastní kůži si jejich pokusy vyzkoušeli i Jirka Mádl a Filip Cíl. Pokud byste i Vy chtěli zažít, jak jim to za katedrou jde, přijďte se na ně podívat od 15. března do kina. Představí se vám v komedii režiséra Miloslava Šmídmajera PROBUDÍM SE VČERA, která je o cestě za studentskou láskou do nedávné minulosti. Co neuděláš hned, musíš dokončit včera!


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Bio Illusion, Jana Rabenhauptová




 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání