Na pražském festivalu Rock For Soul vystoupí i Joe Lynn Turner z Deep Purple

Kulturní servis PulsNa počest všech duší vystoupí legendární Joe Lynn Turner z Deep Purple, Ewa Farna i další hvězdy hudební scény v rámci 2. ročníku mezinárodního festivalu ROCK FOR SOUL. Originální koncert domácích i zahraničních hudebníků všech generací, kteří se setkají na jednom pódiu v čase dušiček 2. listopadu 2017 k poctě všech duší, se uskuteční v divadle Hybernia Praha.


Během festivalu vystoupí rocková legenda Joe Lynn Turner z Deep Purple a Rainbow, Ewa Farna, Kamil Střihavka, Martina Bárta (Eurovision Song Contest 2017), Skety, Justin Lavash, Juwana Jenkins, Silverback, Roman Dragoun, George Gakis a Nobles. Celý festival bude slovem provázet Zbigniew Czendlik.

Všechna vystoupení budou obohacena o speciální videoprojekce, které umocní hudební zážitek. Režii večera má na starosti autorská dvojice Jan Chramosta a Janek Cingroš z Popojedem! production, která je za své audiovizuální projekty ověnčena řadou ocenění. ROCK FOR SOUL je určen pro všechny generace příznivců kvalitní hudby a je součástí multimediálního projektu The Parliament of Souls.

„Tento festival věnujeme všem lidským duším a vzpomínce na duše, které už tu s námi být nemohou. Chceme je spolu s vámi uctít pořádnou porcí hudební energie,“ říkají tvůrci festivalu Zdeněk Berry Beran a Jakub V. Mírek.

„Ahoj, 2. listopadu budu zpět v České republice a zazpívám vám v divadle Hybernia během festivalu ROCK FOR SOUL. Když jsem tu vystupoval před rokem v paláci Žofín, bylo to úžasný. Těším se na překrásnou Prahu. Přijďte, těším se na vás, bude to opět skvělý!“ vzkazuje všem fanouškům Joe Lynn Turner.

Předprodej vstupenek probíhá v síti TICKETPRO www.ticketpro.cz/hudba/rock/2196716-rock-for-soul.html

 


Kulturní servis Puls


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání