Taťána Kuchařová zve do Hradce Králové na Play Fair 2016

kulturní servis pulsNejúspěšnější česká miss, modelka a zakladatelka nadace Krása pomoci Taťána Kuchařová přijede 10. září do Hradce Králové, aby se zúčastnila benefičního festivalu Play Fair 2016, jehož je patronkou. Druhý ročník tohoto festivalu nabídne návštěvníkům koncerty populárních kapel, divadelní představení, tvořivé dílny pro děti i dospělé a mnoho zábavy pro celou rodinu. Všichni umělci vystoupí zdarma. Výtěžek půjde na podporu seniorů v ČR.


„Nesmírně si vážíme práce všech, kteří festival celý rok připravují, a také všech interpretů, kteří vystoupí bez nároku na honorář. Je skvělé vidět, že lidem není lhostejný osud jejich rodičů a prarodičů a že chtějí pomáhat,“ dodává Taťána Kuchařová, předsedkyně správní rady Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci.

Bílý plakát s barevnými tančícími postavičkami láká v ulicích Hradce Králové a okolí na letošní festival Play Fair. Na věku nezáleží – to je hlavní motto festivalu, který slibuje zábavu pro všechny generace od 0 do 100 let.

Program představí interprety mnoha žánrů. Největším tahákem je stále populárnější pun-rocková kapela Rybičky 48, jejíž frontman Kuba Ryba se k vystoupení na Play Fair vyjadřuje takto: „Hráli jsme na fesťácích celé léto, ale ještě nám dost energie zbývá na to, abychom rozhýbali Hradec.“ Kromě Rybiček vystoupí zpěváci mladé generace Sebastian a Voxel a dále kapely The Tap Tap, Jaksi Taksi, Pohřební kapela, Prague Conspiracy, LOLA, Všichni svatí a Fast Food Orchestra. Představí se také Lukáš Hejlík se svým cyklem scénického čtení Listování a improvizační skupina B.I.Z.O.N.I.

kulturní servis puls

Děti se mohou těšit na pohádky loutkového divadla Kozlík, magie a čáry Aleše Krejčího a napínavé příběhy vypravěče Martina Haka.

Nabitá k prasknutí bude letos zóna Fun & Play, kde děti čekají tradiční i netradiční outdoorové hry a aktivity. Mladí vědci jistě ocení stánek projektu Věda nás baví a milovníci dřevěných hraček mobilní dílnu Cool Wood. Svou zálibu v žonglování představí skupina Ascarya a vyzkoušet hru na djembe a perkusní nástroje si návštěvníci mohou pod vedením Standy Víta. Třešničkou na dortu bude autogramiáda Hokejového klubu Mountfield HK.

Jednodenní rodinná vstupenka pro dva dospělé a dvě děti vyjde na místě na 480 Kč. Držitelé karty Rodinné pasy mají vstupenku pro rodinu za 300 Kč. Samostatná vstupenka pro jednotlivce stojí 240 Kč. Senioři mají vstupné za 120 Kč. Studenti, kteří předloží platný průkaz ISIC/ITIC/IYTC/ALIVE mohou využít akce 1+1 vstupenka zdarma. Předprodej vstupenek probíhá prostřednictvím webových stránek a v síti Pandaticket. Vstupenky je možné zakoupit také na místě v den konání akce. Více informací naleznete na webových stránkách: www.playfair.cz

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání