Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

kulturní servis pulsNenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program, zábavu pro děti a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena také spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 1. 7. v Ústí nad Labem.


V hudebním menu si vybere opravdu každý. Své slavné písničky nejen z pohádek a filmů zazpívá Jaroslav Uhlíř, smršť svých hitů předvede kapela Chinaski, na country notu zahraje Věra Martinová, Sbírku zvadlejch růží nám ukáží Wanastowi Vjecy, zazní i slovenština, a to od kapely No Name. Přidají se ještě třeba Xindl X, Michal Hrůza a Petr Bende. A to pořád není všechno… Chybět samozřejmě nebude ani Čechomor.

Všechny důležité informace o festivalech najdete na stránce www.zlaskykhudbe.cz, kde budou postupně přibývat novinky ohledně koncertů, vzkazy od jednotlivých kapel i fotografie z již uskutečněných koncertů.

Vstupenky na akci jsou k dispozici na vybraných prodejnách Kauflandu a v síti Ticketstream. Každou zakoupenou vstupenkou přispějete na dobro věc - na organizace SOS dětské vesničky a Centrum Paraple. Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte lístek pro celou rodinu, stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

kulturní servis puls

Soutěžní otázka:
Kdo je pořadatelem festivalu Z lásky k hudbě?
A) Ticketstream
B) Kaufland
C) účinkující festivalu
D) obecní úřad 

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
- do předmětu zprávy napište „Z lásky k hudbě“,  
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Ticketstream“),  
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve čtvrtek 9. června 2015 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 


Text: Otiz
Foto: Kaufland





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání