Slavíci se slétají nad Sázavou - Lucie Bílá zazpívá na Sázavafestu 2016

kulturní servis pulsJiž 3. srpna vypukne další ročník oblíbeného festivalu Sázavafest. A návštěvníci se mají opět na co těšit. Festival nově přidává nultý den, který publikum rozehřeje ve velkém. V lesoparku ve Světlé nad Sázavou totiž program nezahájí nikdo menší než několikanásobná česká slavice, Lucie Bílá.


S držitelkou mnoha ocenění bude držet krok navíc Kamil Střihavka. Ten odzpívá první festivalový tón v 19:30 hodin. Nenechte si ujít skvělá nezkrácená vystoupení obou velikánů naší populární hudby a přijďte se pobavit již o den dříve.

kulturní servis pulsO svá místa u pódia mohou fanoušci začít bojovat v 17hod, kdy se brány festivalu otevřou. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na https://ticketspot.cz/ za 490 Kč. Pokud si návštěvníci chtějí dopřát maximální pohodlí a luxus, mohou využít možnost nákupu VIP vstupenky. Jejich držitelé získají vstup do uzavřené zóny s místy pro sezení přímo před pódiem! A nejen to. Kromě vyhrazeného nápojového servisu také ušetří své kroky. S VIP vstupenkou mohou využít parkoviště s nejbližším přístupem ke vstupu. Cena této vstupenky je 750 Kč.

Využijte nabídku nultého dne a přijďte se podívat na skvělé koncerty, které zahájí již 16. ročník populárního festivalu Sázavafest.

 


Text: Nikola Poselová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání