Festival Let It Roll oznamuje nové místo konání

let it rollLet It Roll Open Air 2015 oznamuje místo konání a stěhuje se z Benešova na milovické letiště ve Středočeském kraji. Areál v Milovicích nabídne několik zásadních zlepšení, díky kterým se můžeme těšit na ještě lepší prožitek třídenního drum and bassového svátku bez limitů. Festival se uskuteční ve dnech 30. července - 1. srpna na Letišti v Milovicích.


Let It Roll Open Air každoročně roste a to se projevuje i na návštěvnosti. Z důvodu navýšení kapacity a zlepšení zázemí se bude Let It Roll stěhovat už podruhé. Do roku 2012 se konal v pískovně Oplatil u Pardubice a poslední dva ročníky se odehrály v táborských kasárnách v Benešově u Prahy. Letošnímu přestěhování na letištní plochy Milovic dopomohl vysoký zájem o vstupenky v předprodeji v zahraničí.

Přesun na větší plochu byl nevyhnutelný a po dlouhých úvahách jsme došli k názoru, že milovické letiště bude ideálním místem konání dalších ročníků. Areál v Milovicích je naprosto bez limitů! Díky své rozloze nás čeká několik zásadních zlepšení, díky kterým se můžeme těšit na ještě lepší prožitek třídenního drum and bassového svátku v blízkosti Prahy!

VÝHODY
VĚTŠÍ A ODOLNĚJŠÍ FESTIVALOVÝ AREÁL - Milovický areál disponuje rozsáhlou letištní plochou, díky které nebude festivalový areál nijak limitován. Kapacita festivalu bude tímto navýšena a nabídne možnosti, jak přizpůsobit hudební areál, co největšímu pohodlí návštěvníků. Oproti benešovskému areálu se tak vyhneme prašnému a štěrkovému podloží. Letiště Milovice se rozkládají na zpevněné letištní ploše, festivalový kemp využije travnatých částí areálu.

DRUHÁ OPEN AIR STAGE - Oproti minulým ročníkům se letošní Factory stage přesune pod širé nebe a festival tak nabídne druhou OPEN AIR stage. Kapacita celé stage nebude nijak limitována a odpadnou tak problémy s kapacitou a především s klimatizací, jak tomu bylo s halou v benešovském areálu.


OTEVÍRACÍ DOBY
Parking + Car kemp
St: 16:00 - 00:00
Čt: 9:00 - Ne: 06:00

Kemp + Platina kemp + Tent inn
St: 16:00 - Ne: 16:00 

Areál
Čtvrtek 30. 7. 2015 - otevření hudebního areálu: 18:00
Neděle 2. 8. 2015 - konec festivalu: 6:00 

Kompletní informace o festivalovém areálu budeme postupně doplňovat. Pro další informace sledujte oficiální stránky www.letitroll.cz nebo www.facebook.com/letitrollcz

 



Text: Otiz
Foto: LIR





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání