Votvírák doplňuje hudební program

votvírákDalší skvělé vystoupení na festivalu Votvírák, které se uskuteční v programovém bloku v sobotu 13. Června? Na pódium vystoupá opravdu hvězdná sestava – legendární kapela Arakain s mnohonásobnou zlatou slavicí Luckou Bílou. Účast potvrdila také partička Divoký Bill.


Lucie Bílá a její Arakain

Jejich společné jarní turné bylo vždy beznadějně vyprodáno, a tak věříme, že před Kofola stage na Votvíráku bude opravdu velkej kotel a báječná atmosféra.

Divokej Bill zařádí s fanoušky

Velký koncert v domovských Úvalech a k tomu pouze devět vybraných rockových festivalů, mezi nimi je i festival Votvírák. Takový je letos koncertní plán populární kapely Divokej Bill. Skupina, kterou dříve proslavily stovky koncertů za rok, se letos rozhodla odehrát méně vystoupení, ovšem pro více posluchačů najednou. Návštěvníci nadcházejících koncertů čeká výpravná show, během níž zazní jak největší hity kapely, tak i novinky z připravovaného alba.

 

votvírák



„Všechny festivalové koncerty odehrajeme v hlavních večerních časech. Chceme předvést energický svižný set podpořený pěknými světly,“ popisuje Adam Karlík, houslista Divokýho Billa. Letošní rok je pro Divokýho Billa ve znamení příprav nového studiového alba. To se odrazí i v koncertních playlistech. Kapela na ně totiž zařadí první ochutnávky z připravovaných písní. „Zahrajeme největší hity společně s novinkami. Konkrétně připravujeme čtyři až pět nových písniček. Novinkou bude i rozšíření nástrojového parku v kapele o pochodový buben, na který hraje v nových peckách Štěpán a v některých skladbách i o Jackovu foukací harmoniku. Vašek navíc občas sáhne po akustické kytaře nebo mandolíně,“ doplňuje kytarista Roman Procházka.



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání