Votvírák 2015 pomalu plní lineup

festival votvírákOblíbený letní festival už za pár měsíců přiláká tisíce fanoušků české a slovenské muziky do Milovic, aby zde společně přivítali další sezonu nabitou sluncem, letní pohodou a samozřejmě hudbou různých žánrů. Na koho se můžete těšit na dalším ročníku?


Po loňské vynikající votvírákovské premiéře bude i letos jedním z hlavních taháků festivalu kapela Divokej Bill. Pro všechny generace návštěvníků festivalu zahraje své největší pecky jedinečný Jarda Uhlíř.

„A co děti, mají si kde hrát? “ ptá se už celá desetiletí legendární Katapult. Tato otázka z úst nejpovolanějších od Oldy Říhy, bude slyšet i z podia Votvíráku. Své fanoušky nenechá chladnými ani další legenda, kterou můžete naživo slyšet na festivalu, a to Peter Nagy.

Na HH stage festivalu se sejdou chlapci z Handlové, v poslední době vydávající LP sólo - Supa & Delik - Moja Reč. A můžeme se těšit i na vystoupení Smacka.

votvírák



Na Votvíráku 2015 totiž vystoupí úspěšní protagonisté loňského festivalu Iné Kafe a Mig 21. V sobotním programu se pak můžete těšit na nedávno pětadvacetileté J.A.R.

Z moravských luhů a hájů přijede Mňága a Žďorp, do severočeského Ústí pak sahají kořeny kapely UDG.

Takže přijeďte i Vy, ať už pojedete odkudkoliv! Cíl je jasný – Festival Votvírák v Milovicích.

 


Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání