Další interpreti chystají na Votvíráku 2014 speciální vystoupení

votvírákNejen pořadatelé se pilně připravují na víkend 13. - 15. 6. 2014, kdy se na letišti v Milovicích uskuteční jeden z největších multižánrových festivalů roku - Votvírák! Skupina Wohnout připravuje vlastní recyklovaný koncert.


Třídění odpadů na Votvíráku se značkou ČISTÝ FESTIVAL má za pět let pevně vybudovanou tradici. Kromě recyklace tradičních plastů, papíru nebo skla se letos návštěvníci dočkají recyklace kapely Wohnout.

Kapela Wohnout se rozhodla v letošním roce ve spolupráci se zábavným portálem Samosebou.cz recyklovat své koncertní vystoupení na Votvíráku. Kromě obvyklého koncertního setu na pódiu bude mít několik desítek fanoušků exkluzivní příležitost zahrát si svůj vlastní koncert s touto kapelou v chillout zóně ČISTÝ FESTIVAL. Tuto možnost budou mít i v případě, že neovládají žádný hudební nástroj. Stačí vlastnit chytrý telefon nebo tablet se speciální aplikací, pomocí které doprovodí kapelu Wohnout na bicí.

Exkluzivní šanci zahrát si vlastní koncert s Wohnout získají ti návštěvníci Votvíráku, které tým projektu Čistý festival přistihne třídit odpady do speciálních barevných košů ve festivalovém areálu. Tito vybraní návštěvníci Votvíráku přistižení při třídění odpadů získají vstupenku ve formě speciální papírové pásky. V sobotu večer si pak společně zahrají speciální hodinový set s kapelou. Na úvod proběhne škola hry na bicí s bubeníkem kapely Fenkem. Potom si největší odvážlivci mohou vyzkoušet bicí battle proti Fenkovi o wohnoutí ceny. A nakonec programu si každý, kdo budou mít ve své chytrém telefonu speciální Wohnout aplikaci, zahrají několik skladeb přímo s kapelou.

 

votvírák


Speciální Wohnout aplikace bude k dispozici ke stažení již od června na App Store a Google Market, díky speciálního vysílače jí bude možné nezávisle na signálu stáhnout do mobilu také přímo v chillout zóně ČISTÝ FESTIVAL.

Kapela WOHNOUT tak završila seznam headlinerů letošní pop&rockové sekce Votvíráku a doplnila tak sestavu: Chinaski, Tata Bojs, No Name, Iné Kafe, Divokej Bill, Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, MIG 21, Věra Špinarová, Mandrage, Visací zámek, Arakain, Harlej, Škwor, Krucipusk, Dymytry, Rybičky 48, Sto zvířat, Miro Šmajda, Adam Mišík, Kreyson, Jaroslav Uhlíř, Desmod, Skyline, Eddie Stoilow, Doga a Miro Šmajda.


Text: Martina Jablanovská
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání